Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην άντρα της Μαριαλένας για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης και το θάνατο της Φαίης

Βαριές ευθύνες στον πατέρα των δύο κοριτσιών που είχαν σχέση με το ίδιο άντρα, απέδωσε ο πρώην άντρας της Μαριαλένας ο οποίος κατέθεσε στη δίκη για το θρίλερ της Νέας Μάκρης. Τι είπε για την Φαίη Μπάχλα και τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη.

Με την κατάθεση του Σταύρου Πασχάλη, πρώην συζύγου της Μαριαλένας Μπάχλα συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την πολυκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης καλλονής στη Νέα Μάκρη τον Απρίλιο του 2013.

Τι κατέθεσε ο πρώην άντρας της Μαριαλένας

Ο Σταύρος Πασχάλης έδειξε να υπερασπίζεται την πρώην σύζυγό του και όπως κατέθεσε στο δικαστήριο με την Μαριαλένα συζούσαμε 7 χρόνια εκ των οποίων τα 3 ήμασταν παντρεμένοι. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση την οποία διατηρήσαμε και μετά το διαζύγιο. Εγώ δεν ήξερα για τη σχέση της με τον Στεφανάκη. Τα έμαθα όλα μετά. Ακουγόταν στην Νέα Μάκρη οτι κυκλοφορεί ένα βίντεο με εκείνη και τον Στεφανάκη και τότε τη ρώτησα και μου παράδεχτηκε οτι είχε βρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο.

Ξέρω ότι η Μαριαλένα αγαπούσε την αδελφή της και ήθελε να την προστατέψει από τον Στεφανάκη, δε τη ζήλευε. Η Μαριαλένα ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση των σκύλων όχι για καλλιστεία, είναι ήρεμη και ευαίσθητη και αγαπάει τα ζώα και την ποίηση ενώ έκανε και χορό.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More