Αγγελική Καρβέλα: Πέθανε η γλυκιά γιαγιά της Σοφίας Καρβέλα που είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της

Σε ηλικία 85 χρόνων έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Νίκου Καρβέλα και γιαγιά της Σοφίας βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Αγγελική Καρβέλα ήταν η αγαπημένη γιαγιά της οικογένειας και τόσο ο γιος της και γνωστός μουσικοσυνθέτης, όσο και η εγγονή της, της είχαν μεγάλη αδυναμία.
Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το μεσημέρι της Τετάρτης (27 Νοεμβρίου) άφησε την τελευταία της πνοή στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ολόκληρη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος μετά την είδηση του θανάτου της.

Ποια ήταν όμως η Αγγελική Καρβέλα;
Περήφανη μητέρα, γιαγιά και πρόγιαγια μετά τον ερχομό του μικρού Νινίκου (γιου της Σοφίας και του Θανάση Πανουργιά) η Αγγελική Καρβέλα ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην οικογένεια. Η ομοιότητά της με τον γιο της Νίκο Καρβέλα ήταν μεγάλη και εκείνη πάντα ήταν στο πλευρό του σε ό,τι την χρειαζόταν.

Το 1987 έγινε γνωστή και στο ευρύ κοινό από το τραγούδι “Ο Γιεγιές” που είχε τραγουδήσει μαζί με τον γιο της και βρίσκεται στον δίσκο “Όλα Ή Τίποτα”.
Ενώ, τον Μάρτιο του 2013 έκανε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της στην πρεμιέρα της παράστασης “Δαίμονες” που πρωταγωνιστούσε η Άννα Βίσση και σκηνοθέτη τον Νίκο Καρβέλα. Εκεί μάλιστα, είχε αποκαλύψει και την εγκυμοσύνη της εγγονής της…

“Η Σοφούλα μας είναι σε ενδιαφέρουσα. Δεν είναι κακό να το πούμε”, είχε πει στις κάμερες δηλώνοντας πανευτυχής που θα γινόταν προγιαγιά… Επιβεβαιώνοντας και την είδηση που ως τότε κυκλοφορούσε σαν φήμη για την εγκυμοσύνη της Σοφίας Καρβέλα.
Δες το video:

rsp_inline_competition

Read More

And More