Δούκισσα Νομικού στο TLIFE: “Ήταν μεγάλος στόχος μου να πάρω το πτυχίο!”

Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα για την Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και ταλαντούχα παρουσιάστρια αποφοίτησε από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και ορκίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στο πλευρό της βρέθηκαν οι γονείς της Νίκος και Ούρσουλα που δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, όταν την είδαν να παίρνει στα χέρια της το πτυχίο. Ιδιαίτερα χαρούμενη, λίγο μετά την ορκωμοσία της, η όμορφη Δούκισσα μίλησε στο TLIFE Για τα πρώτα της συναισθήματα, αλλά και τη συγκίνηση των γονιών της.

/

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά την τελετή της ορκωμοσίας και αφού πήρες στα χέρια σου το πτυχίο;
“Ευτυχία, χαρά, ικανοποίηση όλα σε υπερθετικό βαθμό! Ήταν ένας μεγάλος στόχος μου, για τον οποίο προσπάθησα πολύ λόγω και των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχα παράλληλα”.
Πώς ένιωσες βλέποντας τη συγκίνηση των γονιών σου, την ώρα της ορκωμοσίας;
“Υπερήφανη. Συγκινήθηκαν γιατί ήξεραν πόσο πολύ δούλεψα για να το αποκτήσω και χάρηκαν που έφτασα στον στόχο μου!”

/

Πριν λίγο καιρό είχες κάνει την πρακτική σου στον Ant1 με αφορμή το αντικείμενό των σπουδών σου. Θα σε ενδιέφερε παρά την σημαντική πορεία σου στα καλλιτεχνικά, να καταπιαστείς με το διοικητικό κομμάτι; Θα άφηνες την παρουσίαση για να βρεθείς πίσω από τις κάμερες;
“Ναι, έκανα την πρακτική μου στη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω αφήσω αυτό που κάνω. Το έχω ξαναπεί ότι αγαπάω τη δουλειά μου και ότι έχω κάνει μέχρι τώρα ήθελα και το έκανα, ήταν επιλογή μου. Σίγουρα, όμως, θέλω να αξιοποιήσω τις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές μου και κάποια στιγμή ίσως να ασχοληθώ με κάτι πιο κοντά στο αντικείμενο των σπουδών μου”.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More