Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.06.2014 | 07:26

Αθηνά Οικονομάκου: "Η παρούσα σχέση μου είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη που είχα ποτέ"

Αθηνά Οικονομάκου: Η παρούσα σχέση μου είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη που είχα ποτέ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει στο περιοδικό People για την ψυχανάλυση που τη βοήθησε να βρει τον εαυτό της, τους γονείς της, τις σχέσεις, αλλά και τον σύντροφό της που όπως εξηγεί αποτελεί την πιο ισορροπημένη σχέση της μέχρι σήμερα.

"Είμαι σχεσάκιας"
Η Αθηνά αναφέρεται χωρίς περιστροφές στην ανάγκη της να είναι σε σχέση. Μπορεί η μεγαλύτερη σχέση της να έχει κρατήσει τρία χρόνια, όμως όπως εξηγεί είναι σχεσάκιας! Και μάλιστα έχει βρεθεί με κάποιον μόνο από... ανασφάλεια! 
"Ήμουν, δηλαδή, σε σχέση μόνο και μόνο επειδή κάποιος έτυχε να βρεθεί στο δρόμο μου κι εγώ ένιωθα την ανάγκη να γραπωθώ απ’ αυτόν για να μην είμαι μόνη. Λόγω ανασφάλειας, έβρισκα ανθρώπους που πίστευα ότι ήταν κατάλληλοι για μένα, αλλά στην πορεία αποδεικνύονταν το αντίθετο" αναφέρει στη συνέντευξή της. "Τώρα, όμως, κάνω επιλογές που μου αξίζουν και τις θέλω πραγματικά. Έχω περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους και διεκδικώ όλο και περισσότερα" συμπληρώνει.

/

Και μια και μιλάμε για σχέσεις, ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην παρούσε ερωτική της σχέση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. "Η παρούσα σχέση μου είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη που είχα ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι κι εγώ πλέον μιλάω πιο άνετα για αυτά τα θέματα" εξηγεί. Για το Φίλιππο αναφέρει πως "Είναι ισορροπημένο και ψυχικά υγιές άτομο, με κάνει να νιώθω ασφαλής."

Η τέλεια Αθηνά
Η ηθοποιός των "Κλεμμένων Ονείρων" όμως εξήγησε πως πέρασε δύσκολα ώσπου να συνειδητοποιήσει πως δεν είναι και τόσο κακό να μην είναι κάποιος τέλειος. Μάλιστα, εκμυστηρεύεται πως σε αυτό τη βοήθησε πολύ η ψυχανάληση. Όπως αναφέρει η οικογένειά της της μετέδωσε αυτή την εμμονή με την τελειότητα. "Η υπερβολική αγάπη σε πνίγει, αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους γονείς σου για αυτό. Τους κατανοώ απόλυτα. Η μητέρα μου ούτε που το φανταζόταν πως η αναζήτηση της τελειότητας θα μου δημιουργούσε κάποια στιγμή ψυχολογικό πρόβλημα" εξηγεί, για να συμπληρώσει με βεβαιότητα πως "τα θετικά που μου έδωσαν οι γονείς μου σαφώς και είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά"! 

Έτσι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η Αθηνά κατάλαβε πως η τελειότητα είναι βαρετή και πλέον δεν την ενοχλεί να "σπάσει το καλούπι" όπως λέει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10