Η. Πανταζόπουλος στην Τατιάνα: “Μας επιτέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με σπασμένα μπουκάλια”

Για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαζί με τον ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη από αδίστακτη ομάδα ληστών στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”, ο γνωστός manager και επιχειρηματίας Ηλίας Πανταζόπουλος.

“Αυτό που συνέβη ήταν η αφορμή για να σκεφτόμαι και να μην παραδινόμαστε. Για ‘μένα το να το βάλω στα πόδια, να δώσω ό,τι έχω πάνω μου δεν είναι λύση. Γιατί αν δεν αντυδράσουμε στο δρόμο, η επόμενη συνάντηση που θα έχουμε με τους επιτιθέμενους θα είναι στο σαλόνι μας. Είμαι αυτής της άποψης. Πολλοί ίσως να διαφωνούν, αλλά εγώ δεν αφήνω τις μάχες μου να τις δίνουν άλλοι”, είπε.
Πώς έγινε όμως το περιστατικό;
“Όπως συνηθίζαμε παλιά πήγαμε μια βραδινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι με τον Αλέκο Συσσοβίτη και μια φίλη μας. Πήγαμε σε δυο – τρία μπαράκια και μετά από μερικά ποτά προχωρούσαμε από την Ερμού προς την Αθηνάς, για να πάρουμε το αυτοκίνητό μας. Ξαφνικά δυο άτομα όρμησαν στην κοπέλα της παρέας για να της πάρουν την τσάντα. Αμέσως εμπλακήκαμε και ξαφνικά τα 2 άτομα έγιναν πέντε και μας επιτέθηκαν με σπασμένα μπουκάλια”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο Ηλίας Πανταζόπουλος σημείωσε πως το χειρότερο ήταν πως τους επιτέθηκαν με μπουκάλια, αλλά δεν προσπάθησαν να τους τραυματίσουν στα πόδια, αλλά στο λαιμό, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο.
Στην ερώτηση αν γνώριζε αν ήταν αλλοδαποί αυτοί που τους επιτέθηκαν, ο ίδιος ανέφερε: “Απ’ ό,τι έμαθε αυτοί που μας επιτέθηκαν ήταν Αλγερινοί και απαρτίζουν τις πιο επικίνδυνες συμμορίες και είναι χειρότεροι όλων. Έρχονται στη χώρα μέσω Τουρκίας, είναι άριστοι χειριστές μαχαιριών και αδίστακτοι δολοφόνοι”.
Ωστόσο, ο ίδιος δεν μετανιώνει που αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε. “Κι εγώ κι ο Αλέκος ο Συσσοβίτης το ίδιο θα κάναμε, ακόμη κι αν αυτό συνέβαινε σε μια περαστική γυναίκα. Δεν πρέπει να παραδοθούμε. Αν όλοι υποχωρούμε και ξέρουν ότι δεν αντιστεκόμαστε θα πάρουν την πόλη μέσα από τα χέρια μας”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Δεν είναι μόνο το κέντρο. Εγώ μένω στο Πανόραμα Βούλας και πριν λίγο καιρό μπήκαν στο σπίτι μου”.

Read More

And More