Κρήτη: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ασέλγεια σε ανήλικη!

Μια περίεργη εξέλιξη φαίνεται να έχει η νέα υπόθεση παιδεραστίας που τάραξε χθες την ολόκληρη την Κρήτη! Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ασκήθηκε σε βάρος του 62χρονου άνδρα, που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του 11χρονου κοριτσιού, μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 62χρονος συνταξιούχος που φέρεται να ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι οδηγείται στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου για να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ συγκλονισμένοι οι γονείς της μικρής, θέλουν να κλείσει η υπόθεση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα…

Ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και την πλησίασε για να τη σκεπάσει, δεν έχει ακόμη δικηγόρο. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης.

Εν τω μεταξύ μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος του κοριτσιού συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια, όχι όμως εξοργισμένοι όπως θα περίμενε κανείς, αλλά με την πρόθεση μάλλον να συμπαρασταθούν στον 62χρονο. Μάλιστα, εκφράζουν την άποψη να αποσυρθεί η μήνυση από την οικογένεια του παιδιού, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Read More

And More