Έλενα Παπαρίζου: Ανυπομονεί να αποκτήσει ένα παιδί!

Μπορεί στη σκηνή να εμφανίζεται σέξι και να εντυπωσιάζει, όπως φαίνεται όμως η Έλενα Παπαρίζου ανυπομονεί να γίνει σύζυγός και μανούλα. Η γνωστή ερμηνεύτρια που περνά μια από τις πιο καλές επαγγελματικές περιόδους της ζωής, της έχει βάλει πλώρη να ολοκληρώσει την προσωπική της ευτυχία και με μια δική της οικογένεια.

Σύμφωνα με την “Real Life” εκτός από το γάμο που ετοιμάζει με τον άντρα της ζωής της Ανδρέα Καψάλη, η Έλενα Παπαρίζου ανυπομονεί να γίνει σύντομα μανούλα. Άνθρωποι από το περιβάλλον της, αναφέρουν πως αυτή η επιθυμία της έχει γίνει πολύ έντονη και τις ημέρες του Πάσχα που πέρασε με τους συγγενείς της στο Μουζάκι Καρδίτσας εξομολογήθηκε: “Λαχταρώ να αποκτήσω ένα παιδί και μάλιστα στο άμεσο μέλλον. Κι αυτό, φυσικά αποτελεί επιθυμία και του Αντρέα”.

Το γνωστό ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, και ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου. Αν και κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, με τον Ανδρέα Καψάλη να δείχνει ιδιαίτερα ντροπαλός μπροστά στα τηλεοπτικά φώτα και τα φωτογραφικά φλας, δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να συνοδεύει διακριτικά την καλή του σε επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Read More

And More