K. Παπουτσάκη για τα media: Ένα φιλί προκαλεί την “ηθική” κάποιων “εκλεκτών” δημοσιογράφων;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εφημερίδα “Radar” για ποιο λόγο δεν συμμετέχει σε talent show, για τις ερμηνείες της σε τραγούδια του Θεοδωράκη και τα πικρόχολα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη, αλλά και για τις προσωπικές της στιγμές με το Ορέστη Τζιόβα που γίνονται θέμα στην τηλεόραση!
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε talent show, παρόλο που της το έχουν προτείνει: “Ο στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι να κάνω διαφορετικά πράγματα στην υποκριτική. Πιστεύω ότι η τηλεόραση πρέπει να κάνει στροφή σε ποιοτικά προγράμματα και επιστροφή στην μυθοπλασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι παραγωγές δεν είναι καλές και πράγματι μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω ως διαγωνιζόμενη, αλλά εγώ έχω επιλέξει να δίνω τις εξετάσεις μου στο επάγγελμά μου!”
Σχετικά με τις επιθέσεις και τα πικρόχολα σχόλια εξαιτίας της συμμετοχής της σε συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη, η ίδια είπε: “Το πώς επιλέγει καθένας να συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις είναι δική του επιλογή. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον αντιμετωπίζει ρατσιστικά και χλευαστικά. Δεν είμαι “τηλε-σταρ” έπειτα από 14 χρόνια που ασκώ το επάγγελμα του ηθοποιού στο θέατρο και πολύ λιγότερο στην τηλεόραση και το σινεμά. Αλλά και να ήμουν λες να με είχε ανάγκη ο Μίκης Θεοδωράκης; Έχει ανάγκες από “μάγκετινγκ” και “τηλεπερσόνες” ο Θεοδωράκης; Ας δείξουν σεβασμό σε εκείνον έστω.”
Τέλος η Κατερίνα μίλησε για τις προσωπικές της στιγμές που βγαίνουν στην τηλεόραση και στα περιοδικά: “Ένα φιλί προκαλεί την ηθική κάποιων εκλεκτών δημοσιογράφων; Είναι αδιανόητο με τέτοιους τρόπους να επιδιώκουν να τσακίσουν, όπως νομίζουν, την προσωπικότητα κάποιου!”

Read More

And More