Γιάννης Πλούταρχος: Αποκαλύπτει τις δυο στιγμές που τον έκαναν να αγαπήσει για πάντα της γυναίκα του! Βackstage φωτογραφίες

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις τελευταία ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά τελικά το έκανε και το TLIFE σού εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στο LIFE Magazine και και την Πέτια Σαλυκυριάκη και φωτογραφήθηκε σε ένα πρωτότυπο concept αφού δέχτηκε για πρώτη φορά να “τσαλακώσε騔 την εικόνα του και μεταμορφωθεί σε κακό παιδί! Του πάει μάλιστα πολύ!

Η φωτογράφιση έγινε στο γυμναστήριο Work Out Hall στον Άλιμο από τον Βάνια Ξύδα ενώ το styling του καλλιτέχνη επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναπόλησε το ξεκίνημά του ενώ μίλησε στην συνέντευξή του για την οικογένειά του, τα 5 παιδιά του και πώς θα αντιδρούσε αν έπεφταν θύματα bullying αλλά και τον “άνθρωπό του” την Μαρία του.


Το μέχρι τώρα καλό παιδί τσαλακώνεται!

Τελικά ποιο είναι σκληρότερο ροκ, η µοναξιά ή µια επταµελής οικογένεια;

Το πιο σκληρό ροκ είναι να αντιµετωπίζεις τις καταστάσεις της ζωής µέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι µόνος σου. Ωραίο είναι να είσαι ελεύθερος, χωρίς ευθύνες, κι όπου φυσάει ο άνεµος, όµως η µαγκιά είναι να πορευτείς οµαδικά και όχι µοναχικά. Οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται µε πολύ κόπο, δύσκολα και υποµονετικά. ∆εν είναι απλό ν’ αφιερώνεις τη ζωή σου σ’ έναν άνθρωπο. Να ζεις και να µεγαλώνεις µαζί του, να φέρνεις στον κόσµο παιδιά και να τους δίνεις τα σωστά πρότυπα για να γίνουν άνθρωποι πλούσιοι σε αγάπη και συναισθήµατα µε αξιοπρέπεια και εφόδια να πορευτούν.


Στις γέννες των παιδιών σας ήσασταν παρών;
Ναι, σε όλες και, µάρτυς µου ο Θεός, εκείνη τη στιγµή σεβάστηκα και αγάπησα ακόµα περισσότερο τη γυναίκα µου. Εκείνη τη στιγµή και όταν την είδα πώς φρόντιζε τον πατέρα µου λίγο πριν από το θάνατό του. Εκεί µε πήρε «αιχµάλωτο». Αν ζούσα µία δεύτερη ζωή, τη Μαρία θα παντρευόµουν πάλι και θα ήθελα πάλι να κάνω 5 παιδιά.


Μιλάτε µε µεγάλο θαυµασµό για τη γυναίκα σας…
Η Μαρία είναι σπουδαία γυναίκα, σπουδαία µάνα και σπουδαίος άνθρωπος. Έχει την απίστευτη ικανότητα να συνδυάζει τη φροντίδα των παιδιών µας, την αγάπη της για εµένα µε τη σηµαντικότερη δουλειά στον κόσµο. ∆εν µ’ έχει κάνει ποτέ να αισθανθώ πως βάζει την οικογένειά µας σε δεύτερη µοίρα. Είναι τροµερά δύσκολο να είσαι µάνα, σύντροφός και παράλληλα να φέρνεις εις πέρας µε επιτυχία ό,τι κι αν καταπιαστείς.


Έτοιμος για να τα δώσει όλα!

Σε άλλο σημείο στην συνέντευξή του ο Γιάννης Πλούταρχος θυμάται μία από τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση, σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.
Υπάρχει κάποια στιγµή από το ξεκίνηµα της καριέρας σας που σας έχει µείνει χαραγµένη;
Όταν πρωτοεµφανίστηκα στη Ρούλα Κοροµηλά, δεν θα ξεχάσω που είχαµε βγει 10 νέοι τραγουδιστές και λέει η Ρούλα: «Από εσάς τους 10, ένας θα σαρώσει την Ελλάδα. Τώρα, ποιος θα είναι αυτός, δεν ξέρουµε…». ∆εν πίστεψα εκείνη τη στιγµή, όταν το είπε, ότι θα είµαι εγώ αυτός ο άνθρωπος. Ότι θα έπεφτε σε εµένα ο κλήρος…

Ήταν όντως θέµα «κλήρου», τύχης ή κάτι παραπάνω;
Ήταν αποτέλεσµα συγκυριών και σκληρής προσπάθειας. Σκληρή δουλειά, συνεχόµενοι αγώνες, δύναµη ψυχής. ∆εν θα ξεχάσω ποτέ που γυρίζει η Ρούλα και µου λέει: «Πες µας ένα τραγούδι α καπέλα» και τραγούδησα το «Ένα πιάτο άδειο στο τραπέζι» του Καζαντζίδη. Και, ενώ τραγουδούσα, τη βλέπω που βουρκώνει, µε κοιτάει και µου λέει: «Σήµερα συγκίνησες όλη την Ελλάδα, από σήµερα θα αλλάξει η ζωή σου». Εκείνη το είχε «δει», εγώ δεν είχα ακόµα καταλάβει τίποτα από αυτά που θα ακολουθούσαν, δεν µπορούσα να τα φανταστώ εκείνη τη στιγµή.
Γιατί επιλέξατε αυτό το τραγούδι;
Το έλεγα από παιδί, στα χωράφια. ∆ουλεύαµε µε την οικογένειά µου κι εγώ τραγουδούσα. Εκεί έµαθα να τραγουδάω.


Ο φακός του Βάνια Ξύδη κατέγραψε μια άλλη του πλευρά!


Και φυσικά δεν έλειψαν και τα αστεία όπως αρμόζει σε κάθε φωτογράφιση!

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρεται στην συνέντευξή του και στο φαινόμενο του bullying για το οποίο η ελληνική κοινωνία ευαισθητοποιείται όλο και περισσότερο.
Σας έχει τύχει κάποιο περιστατικό µε τα παιδιά σας;
Όχι, η αλήθεια είναι. Τουλάχιστον από όσο γνωρίζω.


Αν γινόταν κάτι τέτοιο στα παιδιά σας, αλλά βλέπατε ότι οι εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί θεσµοί δεν παίρνουν θέση, θα παίρνατε το «νόµο στα χέρια σας»;
Αυτό που νοµίζω ότι θα έκανα ήταν να έπαιρνα το παιδί µου από το σχολείο και να ενηµέρωνα τους αρµόδιους για το συµβάν. Πρέπει να έχουµε υπόψη µας ότι και το άλλο παιδί είναι και η συµπεριφορά του από κάπου πηγάζει και δεν θα καταφέρουµε κάτι µε το να του τραβήξουµε το αυτί. Είναι και αυτό το παιδί θύµα και στη ζωή του θα συναντήσει στην πορεία δύσκολες καταστάσεις. Θέλει αγάπη και προσοχή. Τώρα, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει κάθε γονιός, ανάλογα και µε τα επίπεδα του bullying. Αν, δηλαδή, δουν ότι το παιδί τους τρώει ξύλο, φοβάται και τον ίσκιο του… ∆εν είναι εύκολο για κανένα γονιό να βλέπει το παιδί του σε τέτοια κατάσταση, τρελαίνεται.

Περισσότερα στο LIFE MAGAZINE που κυκλοφορεί

Read More

And More