Ο πρίγκιπας George έχει ήδη το σωσία του!

Ο Freddie Minnis, ο οποίος γεννήθηκε μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον πρίγκιπα, επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα μωρά, σε διαδικτυακό διαγωνισμό με στόχο να βρεθεί ο πρώτος επαγγελματικός σωσίας του Prince George.

Ο Freddie έχει ήδη κάνει την πρώτη του δουλειά ως μοντέλο για την Crown Collection της εταιρείας Babygros, ακριβώς πάνω στην ώρα για τα πρώτα γενέθλια του Prince George στις 22 Ιουλίου.

Ο Daniel Price, υπεύθυνος της διαδικτυακής σελίδας που έτρεηε τον διαγωνισμό, είπε: «Μόλις είδαμε τις φωτογραφίες του Freddie μπορέσαμε να δούμε την ομοιότητα αμέσως».

Η μαμά του Freddie όπως λέει σκέφτηκε να τον βάλει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τη δουλειά μετά από την παρατήρηση κάποιων φίλων σχετικά με την «παράξενη» ομοιότητα του με τον πρίγκιπα κατά την πρόσφατη Royal Tour του και επειδή, ακριβώς όπως ο George, «αν ο Freddie δεν κάνει ό, τι θέλει, έχει ένα πολύ χαριτωμένο σκυθρωπό πρόσωπο ».

Εντάξει, είναι πολύ χαριτωμένος και του πηγαίνει πολύ το ναυτικό outfit με το οποίο φωτογραφήθηκε, αλλά πρέπει να τον δούμε πρώτα να κάνει την περιφρονητική αυτή γκριμάτσα για να μπορέσουμε να κρίνουμε αν πραγματικά μοιάζει με τον μικρό πρίγκηπα…

Read More

And More