Ο πρίγκιπας Harry ανάμεσα σε δυο ξανθιές! Ποια θα διαλέξει;

Ηταν ένας πρίγκιπας, το κάστρο του Harry Potter, ακόμα και ένα πλήθος με ξωτικά. Αλλά ο Βασιλικός Γάμος του Βορρά – όπως τιτλοφορήθηκε ο γάμος ανάμεσα στον παλιό φίλο του πρίγκηπα William, Thomas van Straubenzee και την Lady Melissa Percy – σίγουρα κυριαρχήθηκε από την «μάχη των ξανθών»

Στη μια γωνία του κάστρου του Alnwick ήταν παράνυμφος η Chelsy Davy, πρώην μακροχρόνια αγάπη του πρίγκιπα Harry. Στην άλλη γωνία ήταν καλεσμένη η Cressida Bonas, η όμορφη χορεύτρια που είναι η τωρινή του σύντροφος.

//

Ήταν η πρώτη δημόσια συνάντηση των μόνο δύο σοβαρών δεσμών του πρίγκηπα – και όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο να δουν ποιά από τις δύο αγάπες του πρίγκιπα θα θριάμβευε.

Η Chelsy, με την οποία ο πρίγκιπας Harry ήταν μαζί της από το 2005 μέχρι το 2010, είναι η καλύτερη φίλη της Lady Melissa.

H Melissa είναι η νεαρότερη κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Northumberland και είναι εξίσου γνωστή ως «κληρονόμος του Hogwarts» επειδή η οικογένειά της είναι εγκατεστημένη στο κάστρο του Alnwick, όπου γυρίστηκαν οι δύο πρώτες ταινίες του Harry Potter και εκεί έλαβαν χώρα οι χθεσινοί εορτασμοί.

Μία από τις 12 παράνυμφους της Melissa ήταν η Chelsy που φορούσε ένα φόρεμα που έφτανε μέχρι το πάτωμα, στολισμένο με πολύτιμους λίθους.

Η Cressida που ξεκίνησε να βλέπει τον Harry από πέρυσι, και αποθανατίστηκε να τον αγκαλιάζει σε πίστες του σκι τον Φεβρουάριο, φορούσε ένα ριχτό maxi φόρεμα και ένα ναυτικό jacket με παγιέτες

Read More

And More