Salma Hayek: Στα 48 και με αυτό το κορμί, ορκίζεται πώς δεν κάνει γυμναστική!

“Πραγματικά δεν κάνω καθόλου γυμναστική… προσπαθώ να κρατώ μόνο το σώμα μου σε μια κατάσταση που μου επιτρέπει να ενεργοποιώ όλους τους μύες μου καθημερινά”, αποκάλυψε η Salma Hayek στο περιοδικό People και σίγουρα μας έκανε να τα χάσουμε.
Αλήθεια, όμως, πώς γίνεται μια τόσο σέξι παρουσία (48 χρόνων μάλιστα) να ορκίζεται πως δεν κάνει γυμναστική και να έχει αυτό το εντυπωσιακό κορμί;

Όλα βέβαια, ξεκίνησαν με την εντυπωσιακή εμφάνιση με το φούξια φόρεμα και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ στις Κάννες, αλλά και τις φωτογραφίες; με το μπικίνι της. Και όταν ρωτήθηκε για το πρόγραμμα γυμναστική της, εκείνη δήλωσε πως δεν προλαβαίνει καν να πηγαίνει στο γυμναστήριο.

“Δεν έχω χρόνο για γυμναστική. Δουλεύω και κάποιες μέρες μπορεί να είμαι εκτός σπιτιού και για περισσότερο από 20 ώρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πως κάποιοι σταρ ξυπνούν από νωρίς το πρωί για να γυμναστούν, αλλά εκείνη δεν το κάνει…
Α! Και σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι φωτογραφίες με τα σνακς και τα burger που ανεβάζει στο Instagram… Έτσι για να μας τρελάνει!

Read More

And More