Ν. Ρασούλη: Η “επίθεση” στο Ν. Σφακιανάκη και η απάντησή της σε όσα γράφτηκαν

Τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου, σχολίασε στο facebook της η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία. Όπως ήταν φυσικό, μετά από τη δήλωσή της, που έδειχνε να είναι ενοχλημένη με τα όσα είπε ο τραγουδιστής, ασχολήθηκαν τα μέσα και αναπαρήγαγαν τη δήλωσή της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σφακιανάκη, χ**ε μας κι εσύ. Εσύ που “βιάζεις” την Ιερά Οδό του Σωκράτη και του Πλάτωνα τραγουδώντας αρλούμπες. Και αφού μιλάμε και για αισθητική, τράβα βγάλε το γυαλί και τον Morrison, γιατί η αισθητική μας παραζορίζεται τα τελευταία χρόνια».

Λίγες ώρες μετά την αναδημοσίευση της δήλωσής της έγραψε στο twitter της:
“Οργισμένη η κόρη του Ρασούλη με τον Σφακιανάκη! Ναι δεν κοιμάμαι καθόλου σκεπτόμενη τι λέει ο Σφακιανάκης. Σιγά την επίσημη δήλωσή μου. Ναι, η άποψή μου είναι αυτή που είναι. Ε, και; Δεν βγήκα σε καμία εφημερίδα η τηλεόραση να την δηλώσω. Να βήξω μπορώ; Ή θα γίνει σάλος;..Ξέρετε ποιό είναι το όλο concept με αυτόν τον χαμό από τα ποστ του fb και του twitter. Να σε κάνουν να προσέχεις τι λες. Eως και να μην λες. Κοινώς, να βουλώσουν στόματα. Δεν υπολογίζουν καλά όμως.”

Προφανώς η Ναταλία Ρασούλη ενοχλήθηκε από την αναπαραγωγή και τους τίτλους μπήκαν για τη δήλωσή της, αλλά καλώς ή κακώς η άποψη ενός δημόσιου προσώπου αποτελεί κάποιες φορές είδηση.

Read More

And More