Shaya: “Έπαθα σοκ όταν διαλύθηκαν οι Hi5!”

Για τα πρώτα βήματα της καριέρας της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε η Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε γρήγορα fashion icon, παρουσιάζει το ξεχωριστό της στυλ και το πως αυτό έχει επηρεάσει το ύφος των τραγουδιών της.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο “InStyle” και αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της συνεργασίας της με τις Hi5 ένιωσε ένα μικρό σοκ. “Ήταν λίγο περίεργο από εκεί που είσαι μέρος μιας ομάδας και έχεις μάθει να μοιράζεσαι το αποτέλεσμα, ξαφνικά να μένεις μόνος σου στη σκηνή. Αισθανόμουν μόνη!”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Shaya αποκάλυψε ότι στην αρχή προσπάθησε να κάνει αργά και σταθερά βήματα και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. “Έκανα αργά και σταθερά βήματα γιατί ήθελα να νιώθω απόλυτα σίγουρη για την πρώτη σόλο δουλειά μου. Αυτό έκανε τα πράγματα ευκολότερα, γιατί όταν μπήκα στο στούντιο, η ηχογράφηση έγινε σε χρόνο ρεκόρ”, σημείωσε.
Όσον αφορά το στυλ της, η ίδια είπε: “Για ‘μένα τα πάντα είναι στυλ. Σίγουρα το στυλ που ντύνεσαι επηρεάζει και το ύφος των κομματιών που τραγουδάς. Το οπτικό κομμάτι έχει σημασία στο να αφήσεις ολοκληρωτικά τη σφραγίδα σου”.

Τέλος, για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέφερε ότι το καλοκαίρι θα κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και θα συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση.
Διάβασε περισσότερα στο “InStyle” που κυκλοφορεί!

Read More

And More