Shaya: “Έλεγαν πως λόγω χρώματος δεν θα μπορέσω να κάνω καριέρα στην Ελλάδα”

Η Shaya μίλησε στην εφημερίδα “Radar” για την σύγκρισή της με την Beyonce, για τον ρατσισμό που βίωσε, για το αν θα τραγούδαγε ποτέ λαϊκά αλλά και για το αν είναι μόνη αυτή την περίοδο…
Πολλοί της έχουν καταλογίσει ότι αντιγράφει την Beyonce, αλλά η ίδια απαντάει: “Δεν αντιγράφω κανέναν. Εάν κάποιοι με συγκρίνουν με την Beyonce, το παίρνω θετικά. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει.”
Για τον ρατσισμό που δέχθηκε η Shaya δήλωσε: “Έχω δεχθεί ρατσιστικά σχόλια από τα media. Είχα στεναχωρηθεί όταν κάποιοι έλεγαν πως λόγω χρώματος δεν θα μπορέσω δεν θα μπορέσω να κάνω καριέρα στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν άδικο.”
Όσον αφορά τα λαϊκά τραγούδια είπε ότι δεν θα τα τραγουδούσε ποτέ: “Όχι γιατί το ελληνικό τραγούδι πρέπει να το έχεις στο αίμα σου. Μου αρέσουν, τα ακούω, αλλά δεν ταιριάζουν στη χροιά της φωνής μου.”
Τέλος η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι μόνη: “Έτυχε. Δεν έχω πολύ χρόνο και πρέπει να έχεις ώρα για να γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Ελπίζω στο μέλλον να είμαι πιο τυχερή.”

Read More

And More