Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.08.2011 | 07:24

Shaya: “Με τους άντρες μου αρέσει να είμαι το “θύμα”!”

Shaya: “Με τους άντρες μου αρέσει να είμαι το “θύμα”!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε η Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια που ξεκίνησε από τις “Hi-5” και κάνει πλέον σόλο καριέρα μίλησε για το χώρο του θεάματος, τις “κλίκες”, το ρατσισμό, τον έρωτα και το φλερτ.
 
“Εχω νιώσει πολλές φορές το ρατσισμό στο παρελθόν, αλλά είναι κάτι στο οποίο δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις ενέργεια για ανθρώπους που σε κατακρίνουν λόγω του διαφορετικού χρώματος. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα για να ασχοληθώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Glam”.
 
Για τις “κλίκες” στον καλλιτεχνικό χώρο, η Shaya ανέφερε: “Όλα αυτά υπάρχουν, αλλά στο τέλος της ημέρας τίποτα από αυτά δεν μετράει, γιατί όλοι ξέρουμε ότι οι δημόσιες σχέσεις δεν μπορούν να κρατήσουν στο προσκήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν δεν υπάρχει καλή πρώτη ύλη, καλή φωνή και τραγούδια”.
 
Όσον αφορά τον έρωτα και τους άντρες, η εκκεντρική τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή, αλλά παραδέχεται ότι έχει κάνει σε γνωριμία της το πρώτο βήμα. “Με τους άντρες δεν έχω πρόβλημα να κάνω το πρώτο βήμα, αλλά αν έχω την επιλογή σίγουρα θέλω να είμαι το “θύμα” γιατί σ' αυτό βρίσκω μεγαλύτερο ενδιαφέρον”.
 
Τέλος, η ίδια εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί και πολλές προτάσεις γάμου. “Οι γαμπροί είναι από 10 ετών... όσο μπορείς να φανταστείς”, ανέφερε με μια δόση χιούμορ.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10