Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.12.2011 | 13:57

Λιάγκας- Σκορδά: "Η Φαίη και εγώ θέλουμε κάποια στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας"

Λιάγκας- Σκορδά: Η Φαίη και εγώ θέλουμε κάποια στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεν είναι η πρώτη φορά που το λένε, άρα μάλλον το εννοούν! Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που από ότι φαίνεται μπορεί να θέλουν να είναι για πάντα μαζί ως ζευγάρι, δεν επιθυμούν όμως το ίδιο και για το τηλεοτπικό τους μέλλον.

Σε συνέντευξή τους στο ΤV ΈΘΝΟΣ, ο Γιώργος και η Φαίη, μιλάνε για τα χρυσά συμβόλαια, αλλά και τις τηλεοπτικές εγκυμοσύνες που φέρνουν τηλεθέαση.

Εχουν γίνει σχόλια και για τις τηλεοπτικές εγκυμοσύνες...
 
Γ.Λ.: Αυτά που λέγονται ότι στην τηλεόραση πουλάνε όσες είναι έγκυες, τα ζευγάρια κ.τ.λ. τα θεωρώ αστεία. Στην τηλεόραση πουλάνε οι καλές εκπομπές. Η Μενεγάκη, που  δεν είναι φέτος έγκυος, πάει καλά και είναι μια διαχρονική αξία. 
 
Φ.Σ: Ούτε ο Θέμος είναι έγκυος!
 
Γ.Λ.: Φέτος είμαι έγω έγκυος. Η εκπομπή πέρυσι, που η Φαίη ήταν έγκυος πήγε καλά, αλλά δόξα τω Θεώ και φέτος που δεν είναι έγκυος πάλι καλά τα πάει. Τώρα όσον αφορά τη συνεργασία με τη Φαίη, το θέμα ήταν να δεχτούμε και θα μπορούσαμε να κάνουμε εκπομπή με έναν συμπαρουσιαστή. 
 
'Εχετε δηλώσει αρκετές φορές ότι οι δρόμοι σας θα χωρίσουν τηλεοπτικά...
 
Γ.Λ.: Το βέβαιο είναι ότι και η Φαίη και εγώ θέλουμε κάποια στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Υπό την έννοια ότι δεν θέλουμε να γίνουμε τηλεοπτικά σιαμαίοι. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα μόνοι μας πια. Είχαμε πει με τους ανθρώπους του Μega ότι αυτή η σεζόν θα θέλαμε να είναι και η τελευταία που θα δουλεύαμε μαζί στην πρωινή ζώνη. Το ζητούμενο, όμως, είναι να υπάρχει τηλεόραση, να υπάρχουν ζώνες και αν σε μια ιδανική περίπτωση είχαμε προτάσεις να κάναμε άλλα πράγματα στην τηλεόραση, θα θέλαμε του χρόνου να μη δουλέψουμε μαζί. Το έχουμε αποφασίσει αυτό. Τώρα, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή ή ο κόσμος το θέλει τόσο πολύ, δεν είμαστε απόλυτοι. Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα χωρίσουν.
 
Ποια είναι η γνώμη σας για τα "χρυσά συμβόλαια"; Εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία:
 
Φ.Σ.: Εγώ μόνο ακούω γι΄αυτά τα "χρυσά συμβόλαια" σπό τότε που ήμουν στο Κιλκίς!
 
Γ.Λ.: Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα 3-4 συμβόλαια και νομίζω πως με τον καιρό θα αλλάξουν. Σε ό.τι αφορά εμένα , θεωρώ ότι είμαι ένας καλά πληρωμένος άνθρωπος την τηλεόρασης, αλλά ούτε χρυσοπληρωμένος ούτε υπερβολικά αμειβόμενος. Παίρνω λεφτλα που μου εξαδφαλίζουν μια άνετη ποιότητα ζωής. Χωρίς να είμαι σπάταλος και να κάνω ακρότητες.

Διάβασε περισσότερα στο zappit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10