Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στην εκπομπή έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια του Πρωινού δεν χορταίνει το δεύτερο γιο της που κράτησε στην αγκαλιά της πριν από ένα μήνα και κάτι. Το τελευταίο διάστημα αφιερώνει όλο το χρόνο σε εκείνον, αλλά και στον μικρό Γιάννη, τον πρώτο της γιο. Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και όπως όλα δείχνουν, θα είναι σέξι και αδύνατη όπως πριν την εγκυμοσύνη.

Η Φαίη αναμένεται να μας πει Καλημέρα την ερχόμενη Δευτέρα από την Κυλλήνη όπου και θα βγει η εκπομπή, πλάι στο Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη ομάδα. Εντυπωσιακή είναι και η ολική επαναφορά στην σέξι σιλουέττα της μετά τη γέννα. Η παρουσιάστρια βέβαια δεν είχε πάρει πολλά κιλά, μόλις εννέα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα περισσότερα από τα οποία τα έχει ήδη χάσει.

Το μυστικό της; Είναι χαλαρή και δεν αγχώνεται να χάσει βάρος. Όλο της το ενδιαφέρον και η φροντίδα είναι επικεντρωμένη στα δύο της παιδιά και μόνο. Άλλωστε σε αυτό το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να τρώει σωστά και να φροντίζει το νεογέννητο μωράκι της. Φυσικά η γυμναστική σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τον τοκετό είναι απαγορευτική, όμως όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο για τη Φαίη.

Read More

And More