Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.12.2011 | 21:20

Σ. Φαραζή: Θα κάνω οποιαδήποτε δουλειά για να μεγαλώσω το παιδί μου!

Σ. Φαραζή: Θα κάνω οποιαδήποτε δουλειά για να μεγαλώσω το παιδί μου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Σοφία Φαραζή, που στα τέλη Μαΐου έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, ενώ αυτό το διάστημα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση του θεάτρου Αμιράλ ''Το κελεπούρι'', σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''Λοιπόν'' μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, το μέλλον και τα επαγγελματικά της.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν, είπε σχετικά με τον ερχομό του παιδιού της:

''Με τον ερχομό του παιδιού δεν συγκρίνεται τίποτα. Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μια μάνα δε συγκρίνει αυτό που νιώθει, που είναι παραπάνω από αγάπη για το παιδί της. Για να μεγαλώσω το παιδί μου μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Δε σημαίνει ότι αν δεν βρω δουλειά ως ηθοποιός θα κάτσω στο σπίτι. Θα βγω σερβιτόρα, θα κάνω ό,τι βρω δεν το συζητώ. Ο σύζυγός μου, δόξα τω Θεώ δεν είναι πια στο χώρο''.

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι δεν την ενδιαφέρει να βγάλει στα περιοδικά την οικογενειακή της ζωή και δηλώνει ότι όταν ξεκίνησε και πάλι τη δουλειά ζορίστηκε αρκετά:

''Ζορίστηκα πολύ με τις πρόβες γιατί είχα περιορισμένες ώρες. Ξυπνάω 2 – 3 φορές τη νύχτα γιατί πεινάει η μικρή'', είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Περνά αρκετό χρόνο με την μικρή, αλλά δεν είναι κι από πάνω της 24 ώρες...
''Δε θεωρώ ότι 24 ώρες την ημέρα πρέπει να είμαι από πάνω της γιατί χρειάζεται να αναπνέουμε κι εγώ και το παιδί. Όχι ασφυκτική αγάπη.''.

Για το μέλλον...
''Είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχουν γίνει λανθασμένες κινήσεις. Έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο να πληρώνουμε τα σπασμένα άλλων. Κάποιοι έχουν πλουτίσει αυτή τη στιγμή και δεν τους νοιάζει τίποτα. Παίρνουν λεφτά από τους μισθούς μας, τις συντάξεις των γονιών μας. Δε θα βρούμε ποτέ το δίκιο μας και ούτε θα βρεθεί λύση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα''.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10