Sophia Loren: Στο ξεκίνημα της καριέρας της την πίεσαν να κάνει πλαστική στη μύτη!

Η Sophia Loren θεωρείται μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς όλων των εποχών, αλλά κατά τις πρώτες ημέρες της καριέρας της, είχε προφανώς δεχτεί πιέσεις για πλαστική χειρουργική. Η 80χρονη θρύλική πρωταγωνίστρια του σινεμά έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

“Προσπαθούσα πάντα να μην ακούω αυτούς τους ανθρώπους. Έλεγαν ότι η μύτη και το στόμα μου ήταν πολύ μεγάλα. Δεν με πείραξε καθόλου, διότι όταν πιστεύω σε κάτι, είναι σαν πόλεμος. Είναι μια μάχη. Αλλά ακόμη Carlo [Ponti] είπε, «Ξέρεις, οι cameramen λένε ότι η μύτη σoυ είναι πολύ μεγάλη. Ίσως θα πρέπει να την πειράξεις λίγο ». Και είπα, «Ακούστε, δεν θέλω να αγγίξω τίποτα στο πρόσωπό μου, γιατί μου αρέσει το πρόσωπό μου. Εκείνη την εποχή, συνήθιζαν να κάνουν γαλλικές μύτες- τους άρεσε αυτό. Μπορείτε να με φανταστείτe με μια μύτη σαν αυτή;”

“Δεν ήθελα μια μικρή, προς τα πάνω τη μύτη”, έγραψε. “Ήξερα πολύ καλά ότι η ομορφιά μου ήταν το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού παρατυπιών που όλα αναμειγνύονταν μαζί σε ένα πρόσωπο, το πρόσωπό μου. Είτε κερδίζα ή έχανα, θα ήταν η αρχική έκδοση.”

Η Loren, η οποία πήρε μέρος στα καλλιστεία ως έφηβη πριν γίνει ηθοποιός, συνέχισε να αποφεύγει την αισθητική χειρουργική.

”Νομίζω ότι είναι στο DNA”, είπε στο πειοδικό ΟΚ! πέρυσι. ”Αν θέλεις για πάντα να δείχνεις νέος, ίσως κάνεις το λάθος να κάνεις κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά σε εμένα δεν αρέσει αυτό. Οι άνθρωποι γίνονται τόσο δυστυχισμένοι, επειδή κάνουν λάθη. Θα το φοβόμουν τόσο πολύ αυτό. Τόσο πολύ!”


Read More

And More