K. Σπυροπούλου: “Η απολογία” της για όσα είπε στην πρεμιέρα για την Ν. Γερμανού. Βίντεο

Για τη φράση της που συζητήθηκε όσο καμία άλλη στην πρεμιέρα του “Μες στην καλή χαρά”, μίλησε για πρώτη φορά η Κωνσταντίντα Σπυροποπούλου.

Θέλοντας να ευχηθεί στη Ναταλία, η Κωνσταντίνα είχε πει: “Θέλω να ευχηθώ στη Ναταλία που ήταν μαζί μου πέρυσι… Ναταλία μου καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα στον ΑΝΤ1. Νομίζω το ήθελες πολύ”. Η φράση αυτή είχε συζητηθεί και σχολιαστεί για μέρες από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και από τα social media.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη ατάκα όμως, στην κάμερα του Ant1, η Κωνσταντίνα ξεκαθάρισε πως αυτό ήταν μια άτυχη στιγμή και δήλωσε πως έκανε λάθος, λόγω άγχους. “Εκείνη την ώρα είχα πολύ άγχος και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Ήθελα μόνο να ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου στην Ναταλία”, είπε και συμπλήρωσε πως ζητά συγνώμη αν έκανε ένα λάθος, δηλώνοντας πως εκείνη ήταν μαζί με την Ναταλία πέρσι και όχι η Ναταλία με εκείνην.

Τέλος, για το αν είδε την εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται” και αν άκουσε τις μπηχτές της Ναταλίας, αποκάλυψε πως έλειπε ταξίδι και δεν έχει προλάβει ακόμη να την δει.

Δες τι ειχε πει τότε η Κωνσταντίνα

Δες το βίντεο με την συγγνώμη της Κωνσταντίνας

Read More

And More