Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.11.2011 | 14:27

Ο Σρόιτερ μιλάει για την προσωπική του ζωή και δηλώνει: ο γάμος είναι απρόβλεπτος

Ο Σρόιτερ μιλάει για την προσωπική του ζωή και δηλώνει: ο γάμος είναι απρόβλεπτος
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Αντώνης Σρόιτερ σε συνέντευξη του στη Real life μίλησε για τις ευθύνες που έχουν και οι δημοσιογράφοι απένατι στον κόσμο όσον αφορά τη σωστή ενημέρωση για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. " Ο δημοσιογράφος έχει τεράστια ευθύνη αφού οφείλει να εξηγεί με απλά λόγια ότι συμβαίνει. Και, βέβαια να δώσουμε ελπίδα, όπου υπάρχει".Ενώ δεν έλειψε να σχολιάσει και το πως βλέπει την κατάσταση στον χώρο των media αλλά και τις μειώσεις μισθών. " Ζούσαμε σε μια υπερβολή όλοι μας. Τώρα καλούμαστε να γίνουμε φτωχότεροι, γιατί πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά που βγάζει αυτή η χώρα. Άρα όλοι μας πρέπει να 'ξεφουσκώσουμε' λίγο. Τώρα όσον αφορά τα μαζέματα στα τηλεοπτικά κανάλια ο ALPHA από τους πρώτους ήταν που ξεκίνησε τους περιορισμούς με το RTL να έρχεται και να κάνει τις πρώτες περικοπές. Ελπίζω ότι θα σταματήσει εδώ και θα ανακάμψει η διαφημιστική αγορά, οπότε θα βελτιωθούν τα πράγματα για όλους".

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν ο ίδιος φέτος υπέστη  αλλαγές στο συμβολαίο του δήλωσε πως έτρεχε από πέρυσι οπότε δεν άλλαξε κάτι φέτος.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την προσωπική του ζωή αφού πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μαζί με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.


" Είμαι καλά" είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως δεν υπάρχει ισορροπία σε έναν άνθρωπο όταν ένας από τους τομείς της ζωής του, επαγγελματική, προσωπική καικοινωνική δεν πηγαίνει καλά. Ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου μετά το διαζύγιο από την Δήμητρα Αιγινίτη λέγοντας, πως είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλέψει γιατί δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Ο γάμος είναι απρόβλεπτος.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10