Στην αντεπίθεση η Βίκυ Σταμάτη – Εξώδικο στο γείτονα για το νεοκλασσικό

Εξώδικο δια του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, κατά του γείτονα του ζεύγους στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έστειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, κατηγορώντας τον πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειάς της.

Ο Μιχάλης Χαρίτος μένει επίσης στο νεοκλασσικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σε συνεντεύξεις του στο Έθνος της Κυριακής αλλά και στην εκπομπή Σκαϊ στις 8 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης του με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου – Σταμάτη.

«Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρει η κα Σταμάτη στο εξώδικό της, σημειώνοντας πως ο κ. Χαρίτος διατηρεί στο ισόγειο του κτιρίου ταξιδιωτικό γραφείο «παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Προσθέτει πως καθώς ο επιχειρηματίας απέκτησε τα ακίνητα μέσω πλειστηριασμού «εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του».

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More