Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.03.2014 | 10:44

Bίκυ Σταμάτη: Πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Κάνει σχέδια για το πως θα πεθάνει

Bίκυ Σταμάτη: Πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Κάνει σχέδια για το πως θα πεθάνει
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Από βαριάς μορφής κατάθλιψη πάσχει η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Φουντουλάκης. Ο καθηγητής τα είπε αυτά στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, όπου εκδικάστηκε το αίτημα που είχε καταθέσει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου.

«Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει συνεχώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στην δικαστική διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία.
 
Ο κ. Φουντουλάκης είπε επίσης ότι είχε επισκεφθεί την Βίκυ Σταμάτη όταν νοσηλευόταν στο Δρομοκαϊτειο. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε η κα Σταμάτη κατά το οποίο παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις. 
 
«Είχε βγει στον διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της!», είπε.
 
Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης κατέθεσε στο δικαστήριο ψυχιατρικές γνωματεύσεις για την κατάστασή της οι οποίες δείχνουν το χρόνιο του προβλήματος.
 
Η Βίκυ Σταμάτη ζητάει να αφεθεί ελεύθερη με κύριο επιχείρημα την κλονισμένη ψυχική υγεία της και το ανήλικο παιδί της που παραμένει υπο την φροντίδα των γονιών της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις από το αστυνομικό και δικαστικό δελτίο, στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10