Σ. Τσιμτσιλή: Οι διακοπές στην Πάρο με τέλεια σιλουέτα και η αποκάλυψη για τις άτυχες εγκυμοσύνες!

Τις πρώτες διακοπές με την μπέμπα τους κάνουν φέτος στην όμορφη Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νησί του Αιγαίου και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
Χαλαρή και ευδιάθετη η Σταματίνα, έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης βρέθηκε στην παραλία και έκανε τις βουτιές της στα γαλανά νερά. Φορώντας άλλοτε ένα ψηλόμεσο μπικίνι που αναδείκνυε την κομψή σιλουέτα της ή χρωματιστό ολόσωμο μαγιό, κέρδισε τις εντυπώσεις.

/

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” και του “ΟΚ!” την απαθανάτισαν με τον σύζυγό της στη θάλασσα, αλλά και σε απογευματινές τους βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

/

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν μάλιστα, ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τις φετινές διακοπές της και έχει ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες από το νησί, ενημερώνοντας τους φίλους της για τις προετοιμασίες που γίνονται στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ενόψει του εορτασμού της Παναγίας στις 15 Αυγούστου.

Το ζευγάρι έμεινε στη Νάουσα και το πρόγραμμά τους ήταν ήρεμο, χωρίς ξενύχτια, αφού μαζί τους είναι και η μικρή τους πριγκίπισσα, η Νάγια.

/

Η αποκάλυψη για τις άτυχες εγκυμοσύνες

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της μπέμπας, που όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, δεν ήρθε εύκολα. Στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, η Σταματίνα δηλώνει: “Πριν έρθει το μωρό μου, είχα δύο άτυχες εγκυμοσύνες μέσα σε ένα χρόνο”.

Η ίδια μάλιστα, μιλά και για τα επαγγελματικά της δηλώνοντας: “Δεν έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Έχω κάνει μία συνάντηση με το Γιάννη Λάτσιο και φαντάζομαι πως θα ξέρω τι και αν θα κάνω στο κανάλι στο τέλος του Αυγούστου… Αν το fthis tv σταματήσει, θα είναι γιατί οι άνθρωποι από το κανάλι θεωρούν πως έκανε τον κύκλο του. Όχι γιατί προστέθηκαν δύο καινούργια πρόσωπα στο δυναμικό του. Θέλω να ευχηθώ στη Φαίη και το Γιώργο μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα”.

Δες φωτογραφίες:

Το απέταντο γαλάζιο του νησιού…
/

Η Σταματίνα με κόκκινη μυτούλα!
/

Χταποδάκι πλάι στο κύμα
/

Σέξυ εμφάνιση στην παραλία
/

/

Βόλτα με την Νάγια!
/

Βουτιές στην παραλία Αμπελάς…
/

/

Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ!, Hello!, Instagram

Read More

And More