Έχεις αναρωτηθεί ποτέ #tieinaiagapi;

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή; Στο σχολείο; Είχες ποτέ φτιάξει το δικό σου λεύκωμα; Μια από τις πιο hot ερωτήσεις-θέματα στα οποία απαντούσε με τρομερή αφέλεια ο έφηβος εαυτός σου ήταν σαφέστατα το “Τι εστί αγάπη“! Για κάποια αγάπη είναι ένα λουλούδι και ένα σημείωμα που γράφει “τα λέμε το βράδυ”! Για άλλη η αγάπη είναι μια αγκαλιά (ειδικά τώρα που κάνει ψύχρα)! Μια τρίτη θα σου πει πως αγάπη είναι να ξέρεις πως κάποιος άνθρωπος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής όποτε και να τον χρειαστείς. Αλήθεια για εσένα “τι είναι αγάπη;”
Από την ώρα που είδαμε τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους Onirama να αναζητούν το νόημα και τον ορισμό της αγάπης, θορυβηθήκαμε. Μια τέτοια ερώτηση, όσο μικρή κι αν είναι (μόλις τρεις λέξεις) μπορεί να σε κάνει να ταξιδέψεις, να χαζέψεις, να προβληματιστείς. Αν δεν την έχεις την αγάπη, τότε ποια είναι; Κι αν την έχεις, είναι η αληθινή; Πώς την ορίζεις μέσα σου;
Ψάχνοντας για το νόημα της αγάπης στο Google (πόσο οξύμωρο) πέσαμε πάνω σε μια σειρά από σκίτσα με αυτόν ακριβώς τον τίτλο “Love is..” και με σλόγκαν για το τι μπορεί να είναι αγάπη! Όπως μάθαμε αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες, το μετέπειτα διάσημο cartoon ζευγάρι είναι δημιούργημα της Kim Casali, πίσω στη δεκαετία του ’60, τα οποία ζωγράφιζε αρχικά για να δηλώσει την αγάπη της στον μετέπειτα σύζυγό της.

Δες το άλμπουμ…

Και για να μπεις στο mood πιο έντονα και να βάλεις το μυαλό – η καρδιά δουλεύει ήδη για τον σκοπό μας – να ψάξεις τι είναι αγάπη, φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μπορούσαμε να βρούμε για να περιγράψουμε την αγάπη. Hit the play και ταξίδεψε… θα το βρεις. Έχουμε λόγο που στο ζητάμε, δεν το κάνουμε έτσι!!

Η παγκόσμια μέρα καρδιάς…
Σήμερα είναι παγκόσμια μέρα καρδιάς και πρέπει να της φερθούμε όπως πρέπει. Να μιλήσουμε για ζητήματα καρδιάς! Τι καλύτερο λοιπόν από την αγάπη;

Αν έχεις ήδη διαβάσει τις φράσεις στα σκιτσάκια “love is”, ακούς την ώρα που διαβάζεις αυτές τις λέξεις την λίστα μας με τραγούδια αγάπης θα το έχεις βρει. Σίγουρα! Θα γνωρίζεις που να κοιτάξεις…

#tieinaiagapi
Μπες λοιπόν στο instagram, στο twitter ή το facebook του TLIFE και στείλε μας εκείνο που για εσένα σημαίνει αγάπη με hashtag, #tieinaiagapi #sharethelove! Μια φράση, μια εικόνα, ένα τραγούδι! Μήπως να ψάξεις για το παλιό σου λεύκωμα και να βρεις τι είχες γράψει εκεί μέσα; Όπως και να το κάνεις θέλουμε να ξέρουμε… να μάθουμε. Να ανταλλάξουμε απόψεις! Κάνε “κλικ” παρακάτω και μοιράσου την αγάπη μαζί μας! Θα απαντήσουμε κι εμείς αναλόγως!!

Twitter: @tlifegr Instagram: @tlifegr Facebook: TLIFE
Άλλωστε τι είναι πιο σημαντικό σε αυτή τη ζωή; “The gratest thing you’ll ever learn is just to love, and be loved in return”, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως το πιο σημαντικό πράγμα που θα μάθεις ποτέ, είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι!

Read More

And More