Το άγνωστο τάμα του Τρύφωνα Σαμαρά!

Στο παρελθόν ο γνωστός κομμωτής είχε παρακαλέσει ξανά την Παναγία για να γίνει καλά η μητέρα του εξαιτίας της ασθένειας που είχε. Τώρα θα κάνει τάμα στην εικόνα της Παναγίας στην Αγνούντα για να βοηθήσει την 25χρονη φίλη του για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ο Τρύφωνας είχε γνωρίσει στο παρελθόν την Μαργαρίτα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” όπου νοσηλευόταν με την μητέρα του στον ίδιο θάλαμο. Η Μαργαρίτα αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αφού έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ιστορία της τον συντάραξε γιατί ένα νέο κορίτσι έβλεπε την ζωή να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια του. Είχε αναλάβει τα νοσήλιά της και η Μαργαρίτα ήταν πλέον μέλος της οικογένειάς του. Λίγο διάστημα αργότερα ο διάσημος κομμωτής έχασε την μητέρα του και δέθηκε πιο πολύ με την Μαργαρίτα.
Σήμερα ο Τρύφωνας ζητά από την Παναγία να προστατεύσει την φίλη του θεραπεύοντάς την. Τις επόμενες μέρες έχει προγραμματίσει να εκπληρώσει τάμα στο εκκλησάκι για την Μαργαρίτα που το έχει τόσο ανάγκη αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τα πάντα με την κατάσταση της υγείας της ανατράπηκαν τις τελευταίες μέρες και η Μαργαρίτα έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής!

Read More

And More