Γ. Τσιμιτσέλης: “Δεν βάζω χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνω πατέρας”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό “People” για τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, για το αν έχει κατέβει στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί, για την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη, αλλά και για τον γάμο και τα παιδιά!
Για τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που πέρασε είπε: “Θυμάμαι ότι πριν από 10 χρόνια, όταν σπούδαζα στη σχολή, δεν είχα λεφτά αλλά δεν είχα και έξοδα. Με 5.000 δραχμές περνούσα 15 μέρες. Δεν κάπνιζα, δεν έπινα, το πολύ πολύ να έπινα ένα καφέ. Σήμερα με 15 ευρώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κάποιες περιόδους δεν είχα ούτε αυτό το πεντοχίλιαρο. Αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα, υπήρχαν και χειρότερα.”
Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει κατέβει ακόμα στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί: “Όχι, αλλά θα το κάνω σύντομα. Μου αρέσει που οι διαμαρτυρίες είναι ειρηνικές, που δεν υπάρχουν “ευτράπελα”. Σίγουρα οι πολιτικοί τα έκαναν χάλια, αλλά εμείς τους δώσαμε το θάρρος να το κάνουν.”
Όσον αφορά το τι πρόσεξε πάνω στην αγαπημένη Βάσω Λασκαράκη, αποκάλυψε: “Είδα μια όμορφη κοπέλα. Από κει και πέρα με τράβηξε η αύρα της, όλο το πακέτο που διαθέτει. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο club, αλλά στο γύρισμα. Οπότε μέσα από την τριβή της δουλειάς, ήρθαμε πιο κοντά.”
Τέλος στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί να κάνει να κάνει δική του οικογένεια, απάντησε: “Δεν βάζω χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με το πότε θα χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι για να γίνω πατέρας. Απλώς θα ήθελα αν είναι να γίνει, να να είμαι έτοιμος ψυχολογικά.”

Read More

And More