Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.11.2012 | 19:05

Δ. Βανδή: Γιατί ακύρωσε τη συναυλία της στην Κύπρο;

Δ. Βανδή: Γιατί ακύρωσε τη συναυλία της στην Κύπρο;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πριν λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, στις φήμες που ακούγονταν ότι στη συναυλία που θα συμμετείχε στην Κύπρο, μαζί με το Νίνο, δεν θα ήταν ελεύθερη η είσοδος όπως της είχαν πει αρχικά αλλά με εισιτήριο των 50 ευρώ! 

/

Mάλιστα είχε πει στους θαυμαστές της ότι θα το έψαχνε κι αν ίσχυε δεν θα έπαιρνε μέρος.

/

Tελικά λίγες μέρες μετά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε τη συμμετοχή της στη συναυλία. Μάλιστα έγραψε στο Facebook, αναλυτικά τι την ενόχλησε:

/

Δες τι γράφει και η ανακοίνωση ακύρωσης της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή και του Νίνο
 
"Εκ μέρους της SPICY και των καλλιτεχνών της, Δέσποινας Βανδή και Νίνο, σας γνωστοποιούμε την ακόλουθη ανακοίνωση: Δυστυχώς, η συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Νίνο που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Κύπρο ακυρώνεται.

Η κίνηση της διοργανώτριας να διαθέτει στο κοινό, από τις 3 Νοεμβρίου, εισιτήρια των 50 Ευρώ έκαστο εν αγνοία της SPICY αλλά και των καλλιτεχνών μας, ενώ μάλιστα η αρχική μας συμφωνία προέβλεπε ρητά τη δωρεάν είσοδο για όλους τους θεατές, συνιστά πρόδηλη αθέτηση των όρων της μεταξύ μας συνεργασίας και γι’ αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώνουμε τη Συναυλία.

Δεδομένης δε της εξαιρετικά δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε σαν Εταιρεία αλλά και οι καλλιτέχνες μας προσωπικά, να συμμετάσχουν σε Συναυλία με εισιτήριο τόσο υψηλού κόστους. Είναι άλλωστε άκρως δυσφημιστικό για τους καλλιτέχνες να παρουσιάζονται ότι δίνουν συναυλία με εισιτήριο ύψους 50 Ευρώ παραγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων να απευθυνθούν στη διοργανώτρια Εταιρεία και στα καταστήματα από τα οποία προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους προκειμένου να τα εξαργυρώσουν.

Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση του."Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:05

Top 10