Ν. Σφακιανάκης για Βανδή: “Ζορίστηκα όταν έφυγε η Δέσποινα”

Για τη λήξη της συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή, μετά τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης στο “Ολα τρέλα” και τον Θέμη Αναστασιάδη.
“Ζορίστηκα όταν έφυγε η Δέσποινα. Έγινε ανατροπή πλήρης όσων είχα στο μυαλό μου. Είχα σχεδιάσει ένα έργο στο μυαλό μου. Είχα φανταστεί να ξεκινάμε μαζί με την Δέσποινα και να καλησπερίζουμε τον κόσμο. Μετά να λέω εγώ δυο, τρία κοινωνικά τραγούδια, να βγαίνει η Δέσποινα. Στεναχωρήθηκα που αποφάσισε να φύγει”, παραδέχθηκε ο Νότης, ο οποίος όμως δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του.
Για την απόφασή της γνωστής τραγουδίστριας και το αν τον στενοχώρησε σε ανθρώπινο επίπεδο, δήλωσε: “Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει. Εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε οι υπόλοιποι αν έκανε καλά ή όχι. Για μένα η κίνησή της αυτή ήταν λάθος, αλλά από εκεί και πέρα είναι επιλογή της και δικαίωμά της. Θα κριθεί εκ των υστέρων γι’ αυτό που έκανε” και πρόσθεσε: “Ήταν η απόλυτη πισώπλατη μαχαιριά, αλλά έχει ένα ελαφρυντικό… Δεν πρέπει να ήταν αυτό που φάνηκε, αλλά κάτι υπάρχει από πίσω”.
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε: “Η Δέσποινα πρέπει να δέχθηκε κάποιου είδους πίεση για να φύγει από το σχήμα. Όταν έχεις δοσοληψίες και είσαι και υπόλογος για διάφορα πράγματα, κάποια στιγμή μπορείς να είσαι πολύ ήπιος και ανεκτικός σε κάποιες πιέσεις”, είπε, χωρίς να δώσει περεταίρω διευκρινήσεις.

Read More

And More