Το TLIFE αποχαιρέτησε τον Θανάση Βέγγο!

Ο πιο καλός άνθρωπος της Ελλάδας, ο σπουδαίος κωμικός, Θανάσης Βέγγος, άφησε την τελευταία του πνοή χθες νωρίς το πρωί, στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο περίπου ένα μήνα. Μεγαλειώδης ήταν σήμερα η προσέλευση του κόσμου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο σε έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Το TLIFE αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον Άνθρωπο, Θανάση Βέγγο, που έφυγε από την ζωή στα 84 του χρόνια, αλλά παραμένει για πάντα ζωντανός στις καρδιές μας! Όλοι οι άνθρωποι που τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς, βρέθηκαν δίπλα του την ώρα που ξεκινούσε το μακρινό του ταξίδι και τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο. Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, τα δάκρυα κυλούσαν απ’ τα μάτια τους, φώναζαν ”ΑΘΑΝΑΤΟΣ” και του πετούσαν λουλούδια!

Ο γιος του Θανάση Βέγγου δήλωσε ότι ίσως, η ταφή γίνει εκτός Αθηνών. Ζήτησε να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να ψάχνουν για το πού, καθώς και να μην παιχτεί ούτε ένα καρέ από αυτή. Επικήδειο για τον αγαπημένο τους συνάδελφο από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, διάβασε η Λίλα Καφαντάρη και ο Γιάννης Βογιατζής, ο εξομολόγος του Θανάση Βέγγου, ενώ αυθόρμητα μίλησε και ο πολύ καλός του φίλος του, Μιχάλης Γιαννάτος.

Αντίο Καλέ μας, Άνθρωπε!

Read More

And More