H Kate είπε το ΝΑΙ και στον δευτερότοκο πρίγκιπα Harry

Γιατί η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα William δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο έτερος της βασιλικής οικογένειας; Ήταν όλα μέρος ενός προγράμματος προκειμένου ο γάμος να διεξαχθεί στην εντέλεια. Σε μια πρόβα λοιπόν της τελετής χθες το πρωί, η Kate Middleton ανέβηκε τα σκαλιά του Αββαείου του Westminster κρατώντας από το χέρι τον Harry. Κι αυτό γιατί πολύ απλά ο αγαπημένος της William δεν μπορούσε να είναι παρόν στην συγκεκριμένη πρόβα.

Η πρόβα για τον γάμο της δεκαετίας όπως πολλοί τον αποκαλούν έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει ως το τέλος, κάτι που σήμαινε πως η Kate γύρισε και είπε το πολυπόθητο “I DO” στον αδερφό του μέλλοντα συζύγου της που βρέθηκε εκεί αντί για εκείνον.

Άλλωστε ο Harry θα είναι και κουμπάρος του αδερφού του στον γάμο της 29ης Απριλίου. Μαζί με τον Harry και την Kate ήταν φυσικά και η αδερφή της νύφης Pippa, αλλά και τα παρανυφάκια του γάμου. Ο ρόλος των τελευταίων είναι πολύ σημαντικός. Τα παρανυφάκια (3 εώς 10 ετών) θα προηγηθούν της Kate πριν την μεγάλη της είσοδο στον ναό, την μεγάλη ημέρα.

Το επίσημο γραφείο του παλατιού ανέφερε πως αυτή ήταν μόλις μία από τις δεκάδες πρόβες που θα γίνουν προκειμένου το αποτέλεσμα, δηλαδή ο γάμος που αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές, να είναι τέλειο.

Read More

And More