Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραδέχτηκε τον έρωτά του!

Για δυο “όμορφα μάτια μπλε” τραγουδά από το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ οι φήμες για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και όπως φαίνεται δεν το έχουν πλέον καθόλου κρυφό. Τι κρυφό δηλαδή, μόνο το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όταν ρωτήθηκε εάν είναι ερωτευμένος, σε συνέντευξη που έδωσε στον Love Radio.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε ανέλπιστες και απροσδόκητες εκπλήξεις για εμένα, είναι γεγονός. Ήταν μία πολύ έντονη και συναισθηματική περίοδος για ‘μένα που την σκέφτομαι πολύ”, δήλωσε χαρακτηριστηκά ο γνωστός τραγουδιστής.
Μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία του, το τραγούδι “το καλοκάιρι μου”, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το εξής: “Αυτό το τραγούδι προεξόφλησε λίγο την συνέχεια της ζωής μου. Θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί και ως προφητικό. Αυτή τη φορά ελπίζω και εύχομαι να είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ερωτευμένος. Υπήρχε μία μούσα, αλλά γιατί μου έκανες την ερώτηση εάν υπήρξε μούσα για το τραγούδι και μιλάς σε χρόνο παρελθοντικό και όχι σε ενεστώτα; Υπήρχε και… υπάρχει!” .
Ωστόσο, στην επίμαχη ερώτηση αν είναι τελικά ερωτευμένος, ο ίδιος απάντησε ότι: “Αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και νομίζω ότι εάν με κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε εάν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι”.
Παράλληλα, όμως συμπλήρωσε πως βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής του και ότι περνάει πολύ καλά.

Read More

And More