Ο Μ. Χατζηγιάννης δηλώνει πως θα παντρευτεί φέτος στην Ακτή Πειραιώς! Βίντεο

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του αλλά και με δυναμική συμμετοχή στα δρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος που θα παρακολουθήσουμε αυτή την χρονιά.

Μια μοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings. Η Ακτή Πειραιώς ανοίγει τις πόρτες της για να μας υποδεχτεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά με την παράσταση “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος”.

Μία μικρή γεύση από τα όσα θα γίνουν φέτος μας δίνει και το διαφημιστικό σποτ για την έναρξη των παραστάσεων στο οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνει πως φέτςο παντρεύεται, με τον Μπουλά και τον Ζουγανέλη και με κουμπάρους τον Γιώργο Μάγκα και τον Τζώνη Βαβούρα!

Δες το χιουμοριστικό τηλεοπτικό σποτ του προγράμματος!



Άκου το τραγούδι γι ατην παράσταση με τις φωνές των Γιάννη, Σάκη και Μιχάλη!

Ακόμα συνεργάζονται ο Johnny Βαβούρας που εκτός από την rock ‘ n roll παρουσία του συμμετέχει… σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τα κοστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου καθώς και 10μελής ορχήστρα που διευθύνει ο Σόλων Αποστολάκης.

Η ανατρεπτική μουσική παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το σχήμα που θα συζητηθεί την φετινή σεζόν.

Read More

And More