Κ. Ζαρίφη: “Δεν είχα χρήματα να πληρώσω τα χειρουργεία μου!”

Για τη φιλική σχέση και τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, τα 20 κιλά που κατάφερε να χάσει αλλάζοντας την εικόνα της, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έπρεπε να κάνει το χειρουργείο στον σπόνδυλο μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Μιλώντας αρχικά για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: “Μιλήσαμε το καλοκαίρι. Υπάρχει οικειότητα. Δεν είναι η πρώτη που θα πάρω τηλέφωνο σε ένα πρόβλημα. Αλλά δεν θα διστάσω να της χτυπήσω την πόρτα στο καμαρίνι για να συζητήσω μαζί της κάτι. Η Ελένη είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάθεται 2-3 ώρες να σε ακούσει…”

Για το χειρουργείο που έκανε, η Κατερίνα αποκάλυψε: “Είχα ένα παραπάνω σπόνδυλο που είχε διαλυθεί και έκανα χειρουργείο. Επίσης, αφαίρεσα και ένα αρκετά ζωτικό όργανο, τη χολή…” και συμπλήρωσε: “Παρακαλούσα τους γιαρούς μιας και θα με κοίμιζαν να μου έκαναν δώρο τη λιποαναρρόφηση. Πέρα από την πλάκα η επέμβαση είχε διάρκεια 4 ώρες. Με ρωτούσαν που πήγα διακοπές και απαντούσα σε ένα υπέροχο φεστιβάλ, στα “Μητσοτάκεια 2013”, σκέψουν ότι ξεκινήσαμε το χειρουργείο και κάηκε η λάμπα!”
Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε δήλωσε: “Να φανταστείς ότι φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος… Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου. Πού νομίζεις ότι ανήκω; Στο μεροκαματιάτη ανήκω. Στον άνθρωπο με τα 1000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι 5-10 ως εκεί…!”
Μάθε περισσότερα στο “Εγώ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More