Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την Κύπρο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξίδεψαν ως την Κύπρο, λόγω της απονομής των βραβείων για τους άντρες της χρονιάς στο Pavillion. Εκείνη ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς, ενώ ο Μιχάλης κέρδισε ένα από τα πολυπόθητα βραβεία.

Ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος και δεν διστάζει πια να το δηλώσει. Στο περιοδικό ”Hello” φίλος του δήλωσε ότι ”είναι έτοιμος να κάνει και το επόμενο βήμα”, αλλά κι ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε πως ”στη ζωή του έχει μπει ένα μεγάλο Ζ.” ”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τη Ζέτα”, παραδέχτηκε και ”ο γάμος, είναι στα άμεσα σχέδιά μας.”

Και η Ζέτα όμως, δήλωσε ότι: ”Είμαι πάρα πολύ καλά κι ευτυχισμένη! Είμαι φουλ ερωτευμένη! Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω γι’ αυτά -να σχολιάζει δηλαδή τις δηλώσεις του Μιχάλη. Κάθε γυναίκα θα την έκανε ευτυχισμένη να μιλάνε έτσι για εκείνη. Σημασία έχει ότι όλα αυτά δεν περιμένω να τα δω στην τηλεόραση. Τα ακούω και σε πιο προσωπικές μας στιγμές.”

Οι δυο τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Ζέτα και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, φίλες αχώριστες, έφτασαν στο αεροδρόμιο τη Δευτέρα στις 8.30 το πρωί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο check-in του αεροδρομίου. Έφτασε δέκα λεπτά μετά την Ζέτα και την Ελισάβετ.

Στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της απονομής:

Το ζευγάρι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα συγκατοικεί στο σπίτι του τραγουδιστή, στα Νότια Προάστια. Μάλιστα πριν από ένα περίπου μήνα, οι δυο τους αγόρασαν και καινούργια έπιπλα.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” και το ”Hello”.

Read More

And More