Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.06.2015 | 20:58

Ζωή Χωραφά: Η κόρη του Γιώργου Χωραφά αποκάλυψε πως θέλει να περάσει το καιλοκαίρι στην Ελλάδα!

Ζωή Χωραφά: Η κόρη του Γιώργου Χωραφά αποκάλυψε πως θέλει να περάσει το καιλοκαίρι στην Ελλάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
“Κάθε άνθρωπος έχει μια ζωή. Ο ηθοποιός, όμως, έχει χιλιάδες. Πρέπει να βιώσει κάθε ρόλο του, αν θέλει να τον αποδώσει σωστά, αν θέλει να τον κατακτήσει και αυτό είναι μαγικό γιατί μου δίνει την ευκαιρία σε μία ζωή να ζήσω χιλιάδες”, αποκαλύπτει η κόρη του Γιώργου Χωραφά, Ζωή και μιλά για την αγάπη της για την Ελλάδα!
 
Σε συνέντευξή της στο Close up και τον Παναγιώτη Σωπιάδη, η Ζωή - ή Ζόε όπως την αποκαλούν στο Παρίσι όπου ζει και εργάζεται- δεν βιάζεται και κάνει αργά και σταθερά βήματα.

 
Από μικρό παιδί, η Ζωή Χωραφά άλλαζε συχνά τόπο διαμονής, γεγονός που την έχει σαφώς επηρεάσει. «Δεν έχω συνήθειες», παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν, αλλά δε θέλω και δεν επιδιώκω την επανάληψη».
 
Εργαστήρια, ασκήσεις και πρόβες «φορτώνουν» το πρόγραμμά της. «Και... διακοπές;» την ρωτούν. «Θέλω τόσο πολύ να βρεθώ σε μια παραλία με το βιβλίο μου και το μόνο πρόβλημά μου να είναι τι θα φάμε το μεσημέρι…», λέει και γελάει. «Έχω δύο χρόνια να κάνω διακοπές και, ειλικρινά, επιθυμώ όσο τίποτ’ άλλο λίγες ημέρες στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα τα καταφέρω και φέτος».

 
Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10