Μυαλό ανδρών VS μυαλό γυναικών! Ποιες είναι τελικά οι διαφορές;

Και τι δεν θα δίναμε να μπαίναμε στο μυαλό ενός άντρα και να ανακαλύπταμε πώς σκέφτεται… Πολλές φορές ακόμη σκεφτόμαστε τι μπορούν να λένε όταν μαζεύονται πολλοί άντρες μαζί.Οι διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα!

Το ίδιο σίγουρα συμβαίνει και από την αντίθετη πλευρά, δηλαδή και οι άντρες θα ήθελαν να ξέρουν πως σκεφτόμαστε. Είναι γνωστό άλλωστε πως μόνο οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν τις άλλες γυναίκες. Οι άντρες ποτέ!

Ας δούμε τα παρακάτω βίντεο που περιέχoυν αρκετή δόση χιούμορ…

Όταν μία γυναίκα και ένας άντρας κάνουν ντους… χώρια!

Και άντε ξεκινήσαμε ταξίδι… Άντε και χώρεσαν τα πραγματά μας… Άσε καλύτερα δώσε να οδηγήσει εκείνος γιατί ακόμη ψάχνουμε το γονίδιο που τους επιτρέπει με άνεση να παρκάρουν σε διάμετρο που είναι ακόμη και ίση με το αυτοκίνητο!

Ενώ οι γυναίκες (συνήθως) έχουν γονίδιο που τις εμποδιζει να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε δυο λευκές ίσιες γραμμές σε ένα άδειο πάρκινγκ. Κι όταν αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο; Οι φίλες θα ρωτήσουν το χρώμα, ενώ οι άντρες τη μάρκα!

Σε ένα γάμο οι γυναίκες πρώτα κλαίνε και μετά μεθάνε… Οι άντρες πρώτα μεθάνε και μετά κλαίνε… Στις ρομαντικές ταινίες οι γυναίκες μόνο κλαίνε. Στις ρομαντικές ταινίες οι άντρες… κοιμούνται!

H μεγάλη διαφορά στο shopping!

Δεν είναι τυχαίο που και η Heineken διάλεξε για τη θεματολογία της διαφήμισής της, την διαφορά μεταξύ αντρών και γυναικών και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό!

Mία ωραία και χιουμοριστική διάλεξη από τον τον Mark Gungor για το πώς είναι τόσο διαφορετικά τα μυαλά αντρών και γυναικών.

Read More

And More