Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.08.2010 | 07:20

Ποιος είναι ο Nicko του ''Last Summer'';

Ποιος είναι ο Nicko του ''Last Summer'';
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
''Βaby i want you like last summer''... Το τραγουδάμε, το χορεύουμε, το λατρεύουμε αυτό το κομμάτι. Και να σκεφτείς πως στην αρχή κανείς μας δεν πίστεψε ότι ήταν ελληνικό.

''Αυτός ήταν ούτως ή άλλως ο σκοπός μας. Στην αρχή τουλάχιστον γιατί θέλαμε ο κόσμος και τα ραδιόφωνα να το ακούσουν χωρίς καμία προκατάληψη, όπως ακούνε οποιοδήποτε αγγλόφωνο κομμάτι. Επίσης το Nicko είναι το όνομά μου. Για το συγκεκριμένο κομμάτι που υπήρχε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και έξω ήταν πιο εύκολο το Nicko  αντί του Νίκος Γκάνος. Η αποκάλυψη έγινε με το video-clip του Last summer που θέλαμε να είναι και λίγο σαν έκπληξη. Οπότε ο κόσμος σιγά σιγά το έμαθε'', δηλώνει ο Νίκος Γκάνος στην Espresso της Κυριακής.

Ο Νίκος Γκάνος ή όπως τον μάθαμε από το κομμάτι Nicko είναι 26 ετών και τραγουδά 6 χρόνια. Επιθυμεί να συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Άννα Βίσση, την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα. Ευχαριστεί πολύ τον Μάκη Πουνέντη που του έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσει αυτό το κομμάτι και να πετύχει.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10