Νόνη Δούνια: Μας ξεναγεί στο μοντέρνο σπίτι της!

Ένα φωτεινό διαμέρισμα που έχει διακοσμηθεί σε μοντέρνο ύφος, φιλοξενεί τη Νόνη Δούνια, τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και τα δύο τους παιδιά, Στάθη και Ζαφειρία, στο Νέο Φάληρο. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! και παρουσίασε τα αγαπημένα της σημεία σε αυτό.

“Τη διακόσμηση την επιμελήθηκα όλη μόνη μου” λέει η ίδια στο περιοδικό ΟΚ!. “Ιδανικά μου αρέσει να συνδυάζω τη μίνιμαλ αισθητική με ζεστά υλικά, όπως μεγάλα μαξιλάρια στους καναπέδες ή χρώματα στους τοίχους. Επίσης έχω αρκετά αντικείμενα που τα έχω παραγγείλει από το Μπαλί, όπως την ξύλινη σκαλιστή βιβλιοθήκη και το ξύλινο καγιάκ ντουλάπι, στο δεύτερο σαλόνι”, συμπληρώνει η Νόνη Δούνια. Το σπίτι της χαρακτηρίζεται άλλωστε από τον μεγάλο ενιαίο χώρο όπου η ίδια έχει δημιουργήσει δύο σαλόνια.

“Το σπίτι μου είναι λουσμένο στο φως! Γι’ αυτό το επέλεξα” εξομολογείται η παρουσιάστρια που ξυπνά καθημερινά στις 7.15 το πρωί και απολαμβάνει το πρωινό παρέα με τα παιδιά της στην φωτεινή κουζίνα του σπιτιού τους. Το βράδυ όλη η οικογένεια χαλαρώνει στο σαλόνι του σπιτιού και στον λευκό κεντρικό καναπέ τους.

Περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

Read More

And More