Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ρομαντική τους απόδραση στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Άφησαν πίσω τους την… “Μουρμούρα” και φρόντισαν να περάσουν λίγες ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο σύντροφός της Πάνος Βλάχος. Το ζευγάρι πέρασε στο νησί των Ανέμων τις άγιες μέρες του Πάσχα και γέμισε τις μπαταρίες του απολαμβάνοντας τα ανοιξιάτικα τοπία της Μυκόνου.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ioanna (@ioanna_triantafyllidou) στις


Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου από το ταξίδι τους ωστόσο, δεν περιορίστηκαν στα τοπία και τις selfies της. Η ηθοποιός αν και δεν το συνηθίζει, μοιράστηκε και μία φωτογραφία του συντρόφου της, καθώς εκείνος αντίκριζε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι βέβαια έσπευσαν χιουμοριστικά να παρομοιάσουν το στιγμιότυπο με εκείνο από την ταινία “Τιτανικός” και το ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio και την Kate Winslet.


Το ζευγάρι που αυτή την άνοιξη συμπληρώνει δύο χρόνια σχέσης, φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να παίζουν “κρυφτό” με τον φωτογραφικό φακό.

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιώαννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψαν στην Αθήνα και στην κοινή τους καθημερινότητα – ζουν κάτω από την ίδια στέγη από τον Οκτώβριο του 2013- αεροπορικώς λίγες ημέρες μετά το Πάσχα.

Read More

And More