Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.10.2010 | 07:20

Κλ. Πατλάκη στο TLIFE: ''Δεν τα χάλασα ποτέ με το Κους Κους''

Κλ. Πατλάκη στο TLIFE: ''Δεν τα χάλασα ποτέ με το Κους Κους''
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη συμμετοχή της στο "TV Weekend" και την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης έδωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο TLIFE.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και ξέρει πάντα να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της στο "TV Weekend" του Alter και εξήγησε τους λόγους που εγκατέλειψε τον Alpha και τη μεσημεριανή εκπομπή "Κους Κους". Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχουν διαφορές με την Κατερίνα Καραβάτου και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Για τους λόγους που προτιμά την εκπομπή του Σαββατοκύριακου από το καθημερινό, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αναφέρει πως δεν έφυγε από το "Κους κους", αλλά διέκοψε τη συνεργασία της με τον Alpha. ''Εγώ δεν έφυγα από το Κους Κους. Έφυγα από το κανάλι επειδή δεν τα βρήκα, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια είχα συνεργαστεί μια χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα το ότι ήρθα σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς. Δεν έχω αυτή τη φθορά του καθημερινού'', είπε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: ''Είναι μεγάλο το άγχος μιας καθημερινής τρίωρης εκπομπής και με τα θέματα που μερικές φορές τα τραβάς, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι και πιο χαλαρή η θεματολογία, έχει τη δυνατότητα να παίξεις πρόσωπα που δεν μπορείς να τα παίξεις στο καθημερινό και γενικά ένιωσα σαν να ήμουν πάντα εδώ. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, είναι σαν οικογένεια η κατάσταση, λες και ήμουν πάντα εδώ''.

Όσον αφορά την ομάδα του "Κους Κους" και το αν διατηρεί ακόμα επαφές, η ίδια απαντά το εξής:  ''Με τα παιδιά ήμουν έξι χρόνια. Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε 10 χρόνια και μιλάμε με μηνύματα και στο τηλέφωνο. Δεν τα χάλασα με το "Κους Κους" ποτέ. Για κάποιους λόγους δεν τα βρήκα με το σταθμό'', τόνισε.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10