Τι μαγειρεύουν οι star; Πάρε ιδέες για το δικό σου τραπέζι!

Ποιο rock συγκρότημα έφτιαξε Hot Dog On The Rocks; Ποια ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας συνταγή για λαχταριστό παγωτό; Οι star μαγειρεύουν. Κι όταν οι διάσημοι έχουν έμπνευση και μαγειρεύουν, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πεντανόστιμο. Εμείς ανακαλύψαμε μερικές μόνο από τις συνταγές τους και σου τις προτείνουμε…η επιλογή είναι δική σου.

Κάνε κλικ επάνω στην φωτογραφία της συνταγής που σου αρέσει περισσότερο και δες πως θα την ετοιμάσεις!

Rolling Stones

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ πως οι Rolling Stones θα δημιουργούσαν μια λαχταριστή συνταγή; Κι όμως από ό,τι φαίνεται οι γερόλυκοι της rock είχαν αγαπημένο φαγητό, το οποίο και έφτιαχναν μόνοι τους.

Hot Dogs On the Rocks

Εντάξει μπορεί να μην το αποκαλεί κανείς gourmet, είναι όμως σίγουρα νόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το λιτό, ομολογουμένως πιάτο, εφηύρε ο Mick Jagger, ενώ τα φασόλια συμπλήρωσε ο έτερος του συγκροτήματος Charlie Watts.

Barbra Streisand

Είναι το απόλυτο Fashion Icon. Η φωνή της είναι εκπληκτική. Ποια δεν έχει κλάψει με την ταινία “Ένα αστείο κορίτσι;” Τα ταλέντα της όμως φαίνεται πως δεν τελειώνουν εδώ.

Barbra’s Instant Coffee Ice Cream

Αυτή είναι η σελίδα του βιβλίου από το οποίο και ξετρυπώσαμε την συνταγή με το λαχταριστό παγωτό.

Πόσο νόστιμο μπορούσε να είναι ένα παγωτό από λιωμένα marshmallows; Είναι πεντανόστιμο και εύκολο στην παρασκευή του.

Η Barbra αποκαλύπτει πως απολαμβάνει το παγωτό αυτό με pretzel

Princess Diana

Είναι αμφίβολο αν η Πριγκίπισσα Νταϊάντα είχε πιάσει ποτέ κουτάλες και κατσαρόλες. Είχε όμως τον αγαπημένο της προσωπικό Chef, τον Darren McGrady! Ο βασιλικός chef ετοίμασε ένα βιβλίο με τις αγαπημένες συνταγές της Πριγκίπισσας με τίτλο Eating Royally.

Κρέπες με σολομό

Ίσως οι κρέπες δεν είναι και ό,τι πιο gourmet για μια Πριγκίπισσα. Δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση για απλές κρέπες. Πεντανόστιμες κρέπες με τρυφερό σολομο, κατσικίσιο τυρί και άνηθο.

Dolly Parton

Η Dolly μάζεψε τις αγαπημένες της συνταγές και εξέδωσε ένα βιβλίο μαγειρικής το Dolly’s Dixie Fixin’s. Τα έσοδα από το βιβλίο ήταν για την βιβλιοθήκη Dolly Parton’s Imagination για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν βιβλία για να τα διαβάσουν.
Hello Dolly Bars

Οι Hello Dolly Bars είναι ολόγλυκες. Μόνο διαβάζοντάς τες θα νιώσεις τον γλυκό πόνο στα δόντια σου.

Kristin Davis

H πρωταγωνίστρια του Sex & The City έδωσε στη δημοσιότητα την αγαπημένη της συνταγή. Μια συνταγή της Μαμάς!!

Ζυμαρικά με λουκάνικα γαλοπούλας

Θα βρεις εύκολα λουκάνικα γαλοπούλας στο super market. H μακαρονάδα είναι πεντανόστιμη και ελαφρια! Δοκίμασέ την….

Διάλεξε την star συνταγή σου και…καλή όρεξη!

Του Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More