Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.07.2010 | 14:43

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Ρέμο!

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Ρέμο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Στο πρόθυρα της οικονμικής κατάρρευσης φέρνει τον Αντώνη Ρέμο το πέρασμα από την προεδρία της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως έδωσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την ομάδα από την τσέπη του.

Πολύ ακριβά πλήρωσε την αγάπη του για τον Ηρακλή, ο Αντώνης Ρέμος, αφού τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του προεδρικού θώκου στην ομάδα, κάνει τον βαρύ απολογισμό και μετρά χρέη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο Αντώνης Ρέμος το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε το  έργο να βγάλει την ομάδα του "γηραιού" από τη δύσκολη οικονομική θέση, ζητώντας από τους οπαδούς να κάνουν 1 με 2 χρόνια υπομονή και να τον στηρίξουν.

Το 2007 τα χρέη της ομάδας ξεπερνούσαν τα 9 εκατομμύρια ευρώ και ο Αντώνης παρέλαβε δωρεάν τις μετοχές για να ξεκινήσει το δύσκολο έργο. Το θετικό ήταν ότι η ΠΑΕ είχε τη δυνατότητα να κάνει διακανονισμούς με εφορία, ΙΚΑ και άλλους δημόσιους φορείς, εφόσον κάποιος μεγαλομέτοχος έβαζε πλάτη και αυτό έκανε ο... Αντώνης.

Ο διάσημος τραγουδιστής αναγκάστηκε να δεσμεύσει την προσωπική του περιουσία για τα χρέη του Ηρακλή και μετά από τρια χρόνια βρίσκεται σε πενιχρή οικονομική κατάσταση, που ούτε και ο ίδιος μπορεί ακόμη να εκτιμήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης και οι συνεργάτες του αναγκάστηκαν κατά καιρούς να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους. Μάλιστα για τον γνωστό τραγουδιστή λέγεται ότι έβαλε στην ομάδα 1,5 εκατομμύριο ευρώ από προσωπικούς του λογαριασμούς.

Την τελευταία τριετία, λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως έχει "μπει μέσα" περισσότερο από 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Σε όλη αυτήν την άσχημη οικονομική κατάσταση έρχεται να προστεθεί και η αντίδραση των οπαδών του Ηρακλή που θεωρούν πως η διοίκηση φταίει για τα χρέη της ομάδας. Ο Αντώνης πάντως καλού κακού αποφεύγει τις συναυλίες στη Θεσσαλονίκη.Στις προετοιμασίες της ομάδας του Ηρακλή!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10