Σίσσυ Χρηστίδου: “Παγώνει” από το κρύο για τους άντρες της ζωής της!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου η Σίσσυ Χρηστίδου. Αν και ο καιρός και το κρύο που επικρατεί ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, προδιαθέτουν ιδανικά για cocooning και βραδιές ζεστασιάς στο σπίτι, η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων, περνά τις νύχτες της έξω, στην παγωμένη συμπρωτεύουσα.

Όπως προδίδουν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια μεσω Instagram, εκείνοι που την κράτησαν εκτός του σπιτιού ήταν οι δύο από τους τρεις άντρες της ζωής της, ο γιος της Φίλιππος και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης.

“Γήπεδο, μέσα στο κρύο, μέσα στη νύχτα. Μόνο για σενα! Πρίγκιπας Φίλιππος” έγραψε η Σίσση Χρηστίδου την ώρα που ετοιμαζόταν να παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιοςστο γήπεδο του δικεφάλου του Βορρά μαζί με τον πρωτότοκο γιο της, το βράδυ του Σαββάτου.

Μία ημέρα αργότερα τυλίχτηκε με το κασκόλ της και βρέθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να παραλάβει τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη που ταξίδεψε κοντά στην οικογένεια του μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του για αυτή την εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο Camora.

“Περισσότερο κρύο από όσο μπορώ να αντέξω”, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω Instagram.

Read More

And More