Sofia Vergara: Όρισε την ημερομηνία του γάμου της με τον Joe Manganielo!

Έναν γάμο με πολλούς, πάρα πολλούς καλεσμένους ετοιμάζονται να κάνουν η Sofia Vergara και ο αραββωνιαστικός της Joe Manganielo, όπως αποκάλυψε η 41χρονη καλλονή μέσα από δηλώσεις της σε ραδιοφωνική συνέντευξή της. Η γνωστή ηθοποιός παράλληλα επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο σύντροφός της έχουν ορίσει ήδη την ημερομηνία του γάμου τους.


Το ζευγάρι φεύγοντας από το Met Gala.

Χωρίς να αποκαλύψει πότε θα λάβει χώρα το Μυστήριο η ίδια είπε: “Ναι, έχουμε ημερομηνία. Ήταν κάπως δύσκολο να βρούμε μια ημέρα που να μας βολεύει γιατί δουλεύουμε και οι δύο και ξέρεις ότι σε δουλειές σαν τις δικές μας μπορεί να προκύψει κάτι ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε ομως επιτέλους να καταλήξουμε σε μία ημερομηνία γιατί είναι αδύνατο να προσπαθήσεις να κλείσεις αίθουσα για τη γαμήλια δεξίωση τελευταία στιγμή.


To μονόπετρο της Sofias Vergara έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις. Το δαχτυλίδι των αραββώνων της είναι άλλωστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά του Hollywood.

Ωστόσο το “μυστικό” της ημερομηνίας του γάμου της μάλλον δεν πρόκειται να μείνει κρυφό για πολύ καθώς όπως είπε η ίδια η λίστα των καλεσμένων της είναι τεράστια. “Έπρεπε να καλέσω ολόκληρη την οικογένεια μου και ο Joe έχει πολλούς φίλους. Οπότε η λίστα μας μακραίνει και μακραίνει και μακραίνει”.

Read More

And More