Οι προετοιμασίες της Σταρ Ελλάς για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς!

Η Άννα Πρέλεβιτς έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το Las Vegas όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς “Miss Universe”. H όμορφη Άννα δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στα καλλιστεία.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός hairstylist και make up artist, Πάνος Καλίτσης ενώ οι τουαλέτες που θα φοράει στον διαγωνισμό θα είναι των σχεδιαστών Κωνσταντίνου Μελή και Γιάννη Λάσκου. Συνολικά θα βάλει 7 διαφορετικά φορέματα κατά την παραμονή της στο Las Vegas.

Η ίδια έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά και τον αγαπημένο της Δημήτρη Χαριτόπουλο δηλώνει πολύ έτοιμη. Άλλωστε, ένα ταξίδι στην Αμερική ήταν πάντα το ονειρό της. Αυτό που φοβάται στον διαγωνισμό είναι οι Λατίνες υποψήφιες οι οποίες κατά την γνώμη της είναι εκπαιδευμένες σε τέτοιους θεσμούς.

Οι λίγες μέρες διακοπών στην Μύκονο, της έδωσαν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στον διαγωνισμό στις 8 Αυγούστου. Μαζί της θα έχει την αγάπη των δικών της και τις συμβουλές που της έδωσε ο πατέρας της Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος δήλωσε στην πρωινή εκπομπή Elatte: “Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις κόρες μου. Είναι πανέξυπνες, ξέρουν να καταφέρνουν τους στόχους του θέτουν. Εγώ μαζί με την γυναίκα μου είμαστεπαρόν απλά για να τους δίνουμε κάποιες συμβουλές.”

Δες τις Λατίνες υποψήφιες που θα αντιμετωπίσει η Άννα την Κυριακή:

Read More

And More