Τραγουδιστής κατέρρευσε στο αεροδρόμιο! Φορούσε 12 στρώσεις ρούχων για να μην πληρώσει παραπάνω για αποσκευές!

Δεν είναι τυχαίο μάλλον που οι Σκωτσέζοι έχουν την φήμη των… “σφιχτοχέρηδων” σε ότι αφορά τα οικονομικά τους. Τουλάχιστον ο τραγουδιστής του συγκροτήματος της βρετανικής χώρας, Rewind επιβεβαιώνει αυτή τη φήμη, αφού προκειμένου να γλιτώσει περίπου 62 ευρώ για τις αποσκευές του σε πτήση low cost, φόρεσε όλα του τα ρούχα το ένα πάνω από το άλλο και… κατέρρευσε από τη ζέστη.


Ο James McElvar με τα υπόλοιπα μέλη των Rewind πριν το περιστατικό στο αεροδρόμιο Stansted.

Ο λόγος για τον νεαρό James McElvar που σε πτήση του προς την Γλασκώβη έμαθε από τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας που επέλεξε ότι θα έπρεπε να πληρώσει επιπλέον 62 ευρώ γιατί το βάρος στις βαλίτσες του ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο. Η εναλλακτική επιλογή του ήταν να βγάλει τα ρούχα από τις βαλίτσες του και να τα αφήσει εκεί. Ο τραγουδιστής όμως επέλεξε να τα πάρει μαζί του… φορώντας τα.

Με 12 στρώσεις ρούχων πάνω του μέσα σε τρεις ώρες, ο19χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στο νοσοκομείο της Γλασκόβης καθώς κατέρρευσε λόγω της ζέστης και λιποθύμισε δύο φορές κατά τη διάρκεια της πτήσης. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός του ήταν κάθε στιγμή στο πλευρό του και εκείνος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Read More

And More