Βίκυ Καγιά: Το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Πίσω στη βάση τους βρίσκονται η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς. Το μοντέλο και επιχειρηματίας μετά την ολιγοήμερη απόδραση της με τον αγαπημένο της στο Παρίσι ξεκίνησε σήμερα την ημέρα της με ένα υγιεινό πρωινό στα νότια προάστια, στο “σπιτάκι μας”, όπως σχολίασε η ίδια μέσω Instagram.

Είναι γνωστό πως η Βίκυ Καγιά προσέχει πολύ τη διατροφή της. Τώρα που διανύει τον 5ο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης της (όπως υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό ΑΝΤ1 η βοηθός της Βίκυς Καγιά, πλέον επιβεβαιώνει επίσημα πως το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι), έχει έναν επιπλέον λόγο να φροντίζει ώστε τα γέυματα της να της προσφέρουν ενέργεια και όλα τα επιπλέον στοιχεία που χρειάζεται για να παραμένει γερή αλλά και κομψή.

“Ένα ωραίο, υγιεινό πρωινό για να ξεκινήσω τη Δευτέρα μου”, έγραψε το μοντέλο και επιχειρηματίας.

Η Δευτέρα της πάντως ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς μόλις χθες επέστρεψε από το Παρίσι με τη βαλίτσα της γεμάτη με όμορφες στιγμές και αναμνήσεις (δες εδώ και εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

To ζευγάρι με καλό τους φίλο, στο fashion show του Jean Paul Gaultier.

Εξάλλου, το Παρίσι είναι χωρίς αμφιβολία η πόλη του έρωτά τους, καθώς η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς το επέλεξαν για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο πριν από μερικούς μήνες.

Read More

And More