Demy: Oι τελευταίες προετοιμασίες και το γούρι της για τη Eurovision!

H Demy ετοιμάζεται να ερμηνεύσει το “This is loveστο Κίεβο διεκδικώντας μία καλή θέση για την Ελλάδα στην Eurovision 2017.Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αυτό το διάστημα αναζητά το ενδυματολογικό κομμάτι το οποίο θέλει να είναι σε ρομαντικό ύφος όπως ακριβώς και το σκηνικό.

Είναι γνωστό ότι την σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς την έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός που αποτελεί μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, που υπογράφει τη σύνθεση, συστατικό επιτυχίας. Τι θα δούμε στη σκηνή; Θα υπάρχει χορευτικό, “εμπνευσμένο” και λίγο μακριά από την κλασική έννοια ενός dance κομματιού.

Στην τελειοποίηση της ενορχήστρωσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι, βοήθησαν και οι Playmen (Παύλος Μανώλης & Λευτέρης Ξενάκης).



Η Demy είναι πάρα πολύ χαρούμενοι που έχει δίπλα της όλους αυτούς τους συνεργάτες. Αποφεύγει να διαβάζει τα σχόλια και τα στοιχήματα, ενώ το γούρι της είναι ένα βραχιολάκι από τα βαφτίσια της που της έφερε η νονά της στο θέατρο.



Αυτό το διάστημα κάνει πρόβες με τον Φωκά και τον Άλεξ Παναγή, ο οποίος ανέλαβε τη φωνητική διδασκαλία. Κάπου ανάμεσα στο φορτωμένο της πρόγραμμα είχε την ευκαιρία να συναντήσει το σωματείο INFE Greece.


Στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από την Ακρόπολη σε ένα φιλικό χώρο, κατάμεστο από φίλους της Demy και μέλη του σωματείου πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο… Eurovision.

Ετικέτες

Read More

And More